08. 08. 2022.

Cvijanović: Specijalni rat i opasno podmetanje sarajevske čaršije

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović ukazala je da je na snazi specijalni rat i da su navodi o dogovoru evropskog komesara za proširenje Olivera Varheljija o održavanju posebne sjednice Narodne skupštine opasno podmetanje.

 Ovo opet radi sarajevska kuhinja u sprezi sa svojim prijateljima, koji su u stvari neprijatelji jedine moguće BiH. Ko kome šta podmeće i smješta, to više i nije važno, ali je jasno da je na sceni specijalni rat – rekla je Cvijanović.

Prema njenim riječima, to je ono čemu se uvijek pribjegne na sarajevskoj političkoj sceni uz uobičajene prijetnje pravosuđem, prizivanje stranih ili trupa ili visokih predstavnika, angažovanje domaće i strane međunarodne harange.

– Ne znam da li nekome stvarno djeluje realno da je došao bilo koji evropski komesar i dogovarao kad će se održati sjednica Narodne skupštine Republike Srpske. Meni nije, zaista, realno ni to da bi bilo ko to i napisao. Ovo je opasno podmetanje i u ovu političku prljavštinu se nastoji uvući svako. Mislim da je usmjereno na Mađarsku zbog njihovog realnog, objektivnog i neopterećenog stava o krizi u BiH – istakla je Cvijanović, javlja Srna.

Јer, dodala je, svi moraju horski i papagajski da ponavljaju sarajevsku mantru.

– Inače, sarajevska scena je sa domaćim i stranim akterima postala prijestonica histerije, fabrikacije, laži, manipulacije i destrukcije – navela je Cvijanović.

Prema pisanju sarajevskih medija i navodima nekih političkih stranaka, evropski komesar za proširenje Oliver Varhelji dogovorio je sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom održavanje posebne sjednice Narodne skupštine Republike Srpske.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender