09. 08. 2022.

Kapaciteti popunjeni: Brojni turisti 2022. dočekuju u Banjaluci

Bogat program organizovan u okviru „Banjalučke zime 2021/2022“ značajno je doprinio popunjenosti svih smještajnih kapaciteta u našem gradu, što je posebno izraženo u zadnjoj sedmici ove godine.

Prema podacima koje je Turistička organizacija grada Banje Luke dobila od menadžera i vlasnika smještajnih objekata, smještajni kapaciteti za doček Nove godine – 31. decembar, kao i za reprizu – 1. januar 2022. godine su u potpunosti popunjeni, dok je za noćenje 30. decembra popunjeno 95 odsto kapaciteta.

Turisti iz zemalja regiona zainteresovani su da Novu godinu dočekaju uz regionalne zvijezde Petra Grašu i Nedu Ukraden, čiji je nastup zakazan za 31. decembar, ali i da slavlje nastave 1. januara uz Anu Bekutu.

Ovo će u značajnoj mjeri pomoći banjalučkim hotelijerima, hostelijerima kao i drugim vlasnicima smještajnih objekata da ostvare prihode, a dobroj zaradi nadaju se  ugostitelji i trgovci.

Podsjećamo, kako bi uljepšali praznike sugrađanima, ali i privukli turiste sa posebnom pažnjom osmišljen je zabavni program u okviru manifestacije „Banjalučka zima 2021/2022“.

Uz bogatu gastronomsku ponudu, raznovrsne sadržaje, sjajan muzički program i prekrasne dekoracije postavljene u centru grada, svi, koji vrijeme predstojećih praznika odluče provesti u Banjoj Luci, naći će se u središtu prave zimske čarolije.

Grad na Vrbasu ove godine posebno je ukrašen, a turiste, ali i Banjalučane, najviše privlači velika crvena mašna koja, po uzoru na mnoge svjetske metropole, krasi zgradu Gradske uprave.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender