18. 08. 2022.

Novi trejler za specijal o Hariju Poteru (VIDEO)

Objavljen je novi trejler za specijal “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”, koji će imati premijeru na kanalu HBO maks 1. januara 2022. godine

Video-snimak prikazuje i glavne glumce koji se prisjećaju prethodnih filmova, kao i svečanosti u Velikoj dvorani. Ema Votson je rekla da joj se čini da “vrijeme uopšte nije prošlo, a prošlo je puno”.

– Kada stvari zaista postanu mračne, a vremena su zaista teška, postoji nešto u vezi s Harijem Poterom što čini život bogatijim – poručila je Ema Votson.

Danijel Redklif je istakao da ga je “uplašio zaključak da su najsmisleniju stvar u njihovim životima već uradili”, ali da mu je druženje s ekipom pomoglo da shvati da ipak nije kraj.

Fanovi filmova o čarobnjaku uglavnom su pisali da su oduševljeni novim trejlerom.

“Da li sam jedini koji se poslije ovoga ponovo osjeća kao malo dijete?”, “Ovo baš budi nostalgiju”, “Vraćaju mi se najljepše uspomene iz djetinjstva”, samo su neki od komentara.

Uz glavni trojac – Danijela Redklifa, Emu Votson i Ruperta Grinta, specijal će ugostiti i Robija Koltrejna, koji je glumio Hagrida, Marka Vilijamsa koji je glumio Artura Vizlija, Metjua Luisa u ulozi Nevila Longbotoma.

Osim njih, u specijalu će gostovati i drugi glumci – Helena Bonam Karter, Ralf Fajns, Gari Oldman, Tom Felton…

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender