08. 08. 2022.

Otkazan doček Nove godine: Ceca, Čola i Dino bez nastupa

Mjere u borbi protiv korona virusa direktno su uticale na otkazivanje novogodišnjih nastupa na trgovima u Crnoj Gori, gdje su trebale da nastupe najveće balkanske zvijezde Svetlana Ceca Ražnatović, Zdravko Čolić i Dino Merlin.

Kako “Telegraf” prenosi, Ceca je bila u pregovorima oko nastupa na trgu u tivatskom Porto Montenegru, Zdravko Čolić je imao ugovoren nastup na trgu u Kotoru, dok je Dino Merlin ugovorio druženje sa publikom na trgu u Baru.

Ovo će dosta uticati na turizam ove zemlje. Međutim, nove mjere koje je objavila ministarka zdravlja Crne Gore Jelena Borovinić Borović na posljednjoj preskonferenciji razočarali su mnoge.

Zbog straha od širenja Omirkon soja, Ministarsto zdravlja nije odobrilo javna okupljanja na otvorenom, što je pored fanova razočaralo i naše najveće zvijezde.

– Nažalost, ništa od novogodišnjeg koncerta. Mjere su takve da mislimo da je to definitivno – rekao je za Telegraf menadžer Zdravka Čolića, Dragan Đuka.

 Ceca je bila u pregovorima oko nastupa u Tivtu ,a presudnu riječ za koncert uglavnom daju mjere – rekli su u PR službi folk zvijezde.

Podsjetimo, ministarstvo zdravlja odobrilo je rad kafića, diskoteka i hotelskih objekata tokom novogodišnjih praznika uz digitalnu kovid potvrdu.

(Telegraf/Alo)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender