08. 08. 2022.

“Blicnet” i poznate ličnosti snimaju audio priče za djecu

 U susret praznicima kompanija „Blicnet“ je pripremila još jedno iznenađenje za djecu i njihove roditelje.

Zajedno sa glumcima, pjevačima, javnim ličnostima i radio stanicama kompanija „Blicnet“ je pokrenula aktivnosti na snimanju 15 audio priča koje je stručni žiri odabrao za najbolje dječije priče tokom konkursa „Blicnet – Priče za djecu“. 

Priču „Magični kist“ je čitala Slađana Zrnić, prvakinja Narodnog pozorišta Republike Srpske, u studiju Kontakt radija u ugodnoj atmosferi naših dragih kolega sa medija.

Priču „Prodavnica sreće i ljubavi“ je čitala Maja Tatić, poznata pjevačica i predstavnica BiH na „Eurosongu“, u potpuno novom studiju Radio Gradiške u koji su se tek preselili.

„Priču (ne)srećnog Srećka“ pročitao je i odglumio glumac Aleksandar Stojković Piksi, a snimljena je u studiju Plavog radija.

-Sve priče su lijepe i poučne, a ovog puta u audio formatu vašoj će djeci pružiti poseban doživljaj bilo da priče slušaju tokom dana ili pred spavanje.  Dođite na sajt pricezadjecu.blic.net i uživajte sa svojom djecom u naraciji i interpretaciji poznatih glumaca i pjevača, a kompanija Blicnet nastavlja dalje sa snimanjem priča– poručili su u „Blicnetu“.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender