09. 08. 2022.

Počeo doček Nove godine na Trgu Krajine: Zabave i dobre atmosfere ne manjka

Počeo je doček Nove godine na Trgu Krajine, a veliki broj Banjalučana i stranih turista okupili su se kako bi uživali u odličnoj prazničnoj atmosferi i najvećim hitovima regionalnih zvijezda.

Pripreme za najluđu noć u godini počele su još od jutarnjih časova, a prisutni uz piće i odabrano društvo željno iščekuju nastupe Petra Graše i Nede Ukraden.

Bezbjednost svih građana je na prvom mjestu, tako da su interventne službe spremne da reaguju na vrijeme.

Građani svih uzrasta su zaplesali i zapjevali, a nastupi Petra Graš i Nede Ukraden počinju od 23 časa i trajaće do jedan čas iza ponoći.

Rekli su ovo iz Gradske uprave i dodali da će u 23.59 časova uslijediti odbrojavnje i novogodišnji vatromet.

Prvog dana nove, 2022. godine, nastavlja se sjajna zabava kada će, poslije nastupa predgrupa, tačnije od 21.15 časova, početi koncert Ane Bekute.

Podsjećamo da će u novogodišnjoj noći biti organizovan besplatan prevoz putnika na određenom broju linija javnog gradskog prevoza.

– Uz koncerte, svi posjetioci mogu da uživaju u zimskoj čaroliji u centru grada uz mnoštvo lampica, novogodišnje jelke, prekrasne dekoracije, posebno uređenu kućicu Djeda Mraza u Parku „Petar Kočić“, klizalište, luna-park i sjajnu gastro ponudu – zaključili su iz Gradske uprave, javlja Srpska Info.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender