09. 08. 2022.

Veliki godišnji horoskop: Šta vas čeka u 2022. ?

Imamo dobre vijesti: biće puno promjena, nadolazeća godina je puna mogućnosti za rast

Ulaskom u novu godinu, često smo ispunjeni jedinstvenom mješavinom optimizma, uzbuđenja i tjeskobe. S obzirom na intenzitet posljednje dvije godine, barem na globalnom nivou i, sve novogodišnje emocije vjerovatno će biti na posebnoj razini s dočekom 2022. godine. I imamo dobre vijesti: iako će biti puno promjena, nadolazeća godina je puna mogućnosti za rast.

Ovan 

Zdravlje

Jupiter će se kretati kroz vaš znak od 10. maja do 28. oktobra, što će podstaći želju za napredovanjem u svim aspektima, što podrazumijeva i postizanje zavidne kondicione forme. Vaše samopouzdanje će rasti, što će vam dati dodatnu energiju da postignete ono što želite, bilo da je to trčanje maratona ili mršavljenje.

Veze

Vaš odnos sa samim sobom biće u fokusu tokom sljedeće godine. S obzirom na to da će vam prioritet biti da se razvijate i brinete o sebi psihološki i duhovno, ovo vam može pomoći da se osjećate fokusiranije, samosvjesnije i još sposobnije da postavite granice koje će služiti kao osnova za ispunjenje odnosa, bilo platonskih ili romantičan.

Кarijera

Od 30. oktobra 2022. do 12. januara 2023. vaš vladar će biti Mars, koji može biti retrogradan i izazvati vrtoglavo preopterećenje informacijama. Lekcija ovde je da shvatite sa kim želite da radite kako biste im mogli opisati svoju viziju i pretvoriti je u stvarnost. Кako budete prolazili kroz ovaj period, osjećaćete se više usredsređeno na to kako da na najbolji način iskoristite svoju energiju da biste postigli željene rezultate.

Bik

Zdravlje

Кako godina počinje, osjećate se inspirisanim i vodite računa o sebi jer se vladar Venera kreće retrogradno kroz vašu devetu kuću avanture do 29. januara. Nakon toga, imaćete vremena do 6. marta da izađete iz svoje zone udobnosti. I dok Merkur provodi dodatno vrijeme u vašoj šestoj velnes kući ove godine, od 25. avgusta do 23. septembra i ponovo od 10. do 29. oktobra, zvijezde će podržati vaše eksperimentisanje sa vašom dnevnom vellness rutinom.

Veze

Zahvaljujući Jupiteru koji donosi obilje dok se kreće kroz vašu jedanaestu kuću za umrežavanje od 28. decembra 2021. do 10. maja i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra, biće vam lakše da se povežete sa prijateljima i kolegama koji ne samo da žele da njeguju vašu vezu, već nego koji su takođe spremni da rade ka zajedničkom cilju. U isto vrijeme, dva pomračenja pogodiće vašu sedmu kuću partnerstva, 15. maja i 25. oktobra, što će vas navesti da razmislite o svojim najbližim vezama i razmislite o tome koliko su oni dobri.

Karijera

Oko 30. aprila i 8. novembra, pomračenja u vašem znaku mogu poslužiti kao poziv da promijenite pristup ličnim ciljevima. Napravite plan da postignete ono što želite. Pošto je vaša sedma kuća partnerstva sada aktivirana, otkrićete da je poboljšanje odnosa sa drugima takođe važno za postizanje ciljeva u karijeri.

Blizanci

Zdravlje

Protekle dvije godine bile su ispunjene izazovima vezanim za samopouzdanje, a sada, sa pomračenjima koja utiču na vašu šestu kuću zdravlja i dvanaestu kuću duhovnosti, 2022. će za vas obilježiti period brige i rada na sebi. Ako ste fokusirani na detalje o tome kako koristite energiju, posebno oko 30. aprila, 15. maja, 25. oktobra i 8. novembra, na pravom ste putu.

Veze

Možete se radovati – više razigranosti, spontanosti, kreativnosti i mogućnosti da kažete istinu dok Merkur provodi vrijeme u vašoj petoj kući samoizražavanja i romantike od 25. avgusta do 23. septembra i ponovo od 10. do 29. oktobra. Možete iskoristiti ovaj period tako što ćete se pobrinuti da vaši postupci budu u skladu sa vašim najiskrenijim željama.

Кarijera

Sjetite se kasnog proljeća i ranog ljeta 2021. Šta god da se profesionalno pripremite, sigurno će postati još veće i srećnije zahvaljujući planeti sreće, Jupiteru, koja se veći dio godine kreće kroz vašu desetu kuću karijere, od 28. decembra 2021. do 10. maja i kasnije od 28. oktobra do 20. decembra 2022. Sada je vaše vrijeme da uđete u centar pažnje, preuzmete inicijativu, pokrenete projekte sa važnim ulogama i predstavite svoje najbriljantnije ideje.

Rak

Zdravlje

Zahvaljujući Jupiteru koji veći deo godine provodi u vašoj devetoj kući avanture, odnosno od 28. decembra 2021. do 10. maja i kasnije od 28. oktobra do 20. decembra, osjećaćete se sigurnije i spremnije da izađete iz zone komfora. Ovaj period možete iskoristiti da isprobate nove hobije ili eksperimentišete sa novim receptima bogatim hranljivim materijama. Sve dok učite i širite svoje vidike, iz iskustva ćete dobiti upravo ono što vam je potrebno.

Veze

Godina 2022. zahtijeva od vas da razmislite o ljudima i kreativnim projektima kojima želite da se bavite. Četiri pomračenja ove godine donose promjene koje utiču na vašu petu kuću romantike i jedanaestu kuću umrežavanja. Najbolji način da se uvjerite da ste sinhronizovani sa svojim vezama i odnosima: odmaknite se i razmislite o tome koliko vam je prijatno kada ste u blizini određenih ljudi. Odatle će vam vaša intuicija reći sve što treba da znate.

Karijera

Jupiter će skrenuti pažnju na vaš profesionalni život od 10. maja do 28. oktobra, nudeći pregled u čemu ćete još više uživati 2023. godine. Bilo da ste naišli na više priznanja na poslu, gradite sopstveni biznis ili se nadate napretku, možete ostvariti čak i vaše najluđe ciljeve. Izazov će vam jedino biti stvoriti namjeru za postizanje onoga što želite jer je samo nebo granica.

Lav 

Zdravlje

Društvena Venera će biti retrogradna u vašoj šestoj velnes kući do 29. januara, pružajući priliku da transformišete svoju svakodnevnu rutinu kako bi vam donijela više zadovoljstva. Razmislite o vježbanju sa prijateljima, odvajanju vremena za meditaciju ili istezanju i boljem organizovanju uz lijep planer. A od 10. maja do 28. oktobra, Jupiterovo kretanje kroz vašu devetu kuću avanture ohrabriće vas da uzdrmate svoj fitnes plan tako da vas i duhovno ispunjava.

Veze

Merkur će vas ohrabriti da razmišljate o vašim odnosima, od intimnih do kolegijalnih, dok se kreće unazad kroz vašu sedmu partnersku kuću od 14. do 25. januara, jedanaestu kuću za umrežavanje od 10. do 24. maja i treću komunikacijsku kuću od 9. do septembra. 23. Smatrajte ove trenutke važnim za poduhvate kao što su kasni razgovori i da biste dobili jasnoću o tome koliko vi ulažete u vezu, a koliko drugi.

Karijera

Ovogodišnja pomračenja, koja padaju 30. aprila, 15. maja, 25. oktobra i 8. novembra, pogodiće vašu četvrtu kuću porodičnog života i desetu kuću vaše karijere, zahtevajući od vas da preispitate način na koji ste rukovali (ili možda niste) sa njegovim poslovno-privatni balans. Liječenje, emocionalni rad na sebi može biti ključ za razumijevanje zašto se na određene načine sputavate. U ovim lunarnim prekretnicama, rješavanje starih problema i rana može ojačati vaš unutrašnji osjećaj sigurnosti, omogućavajući vam da se lakše krećete ka profesionalnom priznanju koje zaslužujete.

Djevica

Zdravlje

Sa Saturnom koji se spušta u vašu šestu velnes kuću ove godine, bićete srećni što ćete imati mnogo profesionalnih i društvenih obaveza, ali pazite, možda ćete dobiti sagorijevanje. Saturnov zadatak je da vas podstakne da primijenite više struktura, granica i da znate kako da postavite sopstvene granice za svoje sadašnje i buduće blagostanje. Кakvu god kvalitetnu osnovu postavili, to bi moglo da vam pomogne da osjetite ravnotežu i vitalnost tokom godina koje dolaze.

Veze

Osetili ste kako Jupiter provodi kratko vreme u vašoj sedmoj kući partnerstva tokom prošle godine, a sada, od 28. decembra 2021. do 10. maja 2022. i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra, to će baciti novo svetlo na odnose. Ako ste slobodni, mogli biste da upoznate nekoga koga smatrate svojom srodnom dušom. A ako ste u vezi, ovaj prelazni period će vam pomoći da povećate svoju sposobnost da radite u timu ka vašim najvećim zajedničkim ciljevima. Takođe možete očekivati obilje sreće u poslovnim partnerstvima i prijateljstvima.

Karijera

Vaš vladar, Merkur, planeta komunikacije, ohrabriće vas da budete načisto sa svojim novcem i ciljevima u karijeri kada retrogradno prolazite kroz šestu kuću dnevne rutine od 14. do 25. januara, desetu kuću vaše karijere od 10. do 24. maja i druga kuća prihoda i vaš znak, 9. septembar do 2. oktobar. Biće to periodi kada ćete moći da očistite paučinu, da se uhvatite u koštac sa starim poslovima i postanete još organizovaniji, a to će vam ostaviti više prostora i energije za profesionalno napredovanje.

Vaga 

Zdravlje

Prošle godine, Jupiter vas je pomjerio kroz šestu kuću zdravlja, proširujući vaše mogućnosti da unesete više ravnoteže u svoj dan. Sada, od 28. decembra 2021. do 10. maja i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra, nebo je granica za dodavanje uzbudljivih vježbi, meditacija ili praksi svesnosti i uključivanje ljudi koji vam donose najviše radosti u vaš svakodnevni život. Samo se čuvajte tendencije da se ne postavljate previše jer ovo može ići u pogrešnom pravcu.

Veze

Od 10. maja do 28. oktobra, Jupiter se kreće kroz vašu sedmu kuću partnerstva, donoseći još više mogućnosti za uparivanje sa ljudima koje obožavate da biste krenuli napred ka zajedničkim ciljevima. Ako ste slobodni, ovaj prelazni period može biti odličan za povezivanje sa nekim ko je usklađen sa vašom vizijom budućnosti. Ako ste u vezi, vi i vaš partner možete početi da razmišljate o tome da svoju vezu podignete na viši nivo. I više ćete uživati u ovoj srećnoj energiji kada Jupiter provede još više vremena u ovoj zoni 2023. godine.

Karijera

Oko 15. maja i 25. oktobra, kada dva pomračenja ove godine pogode vašu drugu kuću prihoda, osjećaćete se motivisanim da promijenite svoj plan zarade. Na kraju krajeva, ovaj trenutak je prilika da preispitate projekte u koje ulažete svoje vreme i energiju. Da li ste adekvatno nagrađeni za svoj trud ili bi bilo bolje da uložite vrijeme i novac u nešto što vas više ispunjava? Sada je vaša prilika da potražite nešto važno za sebe i pronađete odgovore na važna pitanja.

Škorpija 

Zdravlje

Zahvaljujući Jupiteru u vašoj petoj kući samoizražavanja i zabave od 28. decembra do 10. maja i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra, možete dodati više kreativnosti i razigranosti svojoj fitnes rutini. Sjetite se aktivnosti koje ste voljeli kada ste bili dijete, bilo da je to plivanje, ples ili nešto drugo. Možete se odlučiti i za emocionalno ispunjenu aktivnost kao što je vođenje dnevnika ili pravljenje nakita. U svakom slučaju, ove godine ćete moći lako da nastavite tamo gdje ste stali. I znajte da bi zabavne aktivnosti koje ćete sada dodati u svoju dnevnu rutinu mogle pomoći da se odrazi energija i postižu zdravstveni ciljevi u 2022. i 2023. godini.

Veze

Pomračenja 30. aprila i 8. novembra pogodila su vašu sedmu kuću partnerstva, a druga dva, 15. maja i 25. oktobra, padaju u vaš znak, što znači da bi ova godina mogla biti odlična za otkrivanje kako najbolje uskladiti svoja osjećanja i lične želje sa želje vaših partnera, bilo romantičnih ili poslovnih. Ako ste vi i vaš partner spremni da se sretnete na pola puta, vaša veza će procvjetati, ali ako postoji urođeni nedostatak reciprociteta, ova pomračenja mogu poslužiti kao momenti koji otvaraju oči tokom kojih bolna neravnoteža postaje previše očigledna da bi se poricala. Samo zapamtite da će vas stvaranje prostora za promjene u ovoj oblasti vašeg života samo učiniti jačim i ispunjenijim.

Karijera

Jupiter će doći u vašu šestu kuću dnevne rutine od 10. maja do 28. oktobra, a to će poboljšati vašu sreću i profesionalni uspjeh koji će se produžiti do 2023. Ako ste sanjali da započnete dodatni posao ili zakoračite na moćniju poziciju na poslu, ovo bi mogao biti vaš trenutak. Pored toga, vaše samopouzdanje će se povećati, čineći vas još privlačnijim saradnikom nadređenima ili klijentima.

Strijelac 

Zdravlje

Oko 30. aprila i 8. novembra, kada pomračenja pogode vašu šestu velnes kuću, mogli biste da doživite prosvjetljenje ili intenzivan trenutak koji će vam otvoriti oči za vaš trenutni raspored i plan za samopomoć. Vrlo je vjerovatno da bi vaš pristup mogao zahtjevati transformaciju. Na sreću, ovi lunarni događaji su prilika da razmislite o tome kako želite da izgleda vaša dnevna rutina i kako ona može bolje da podrži vaše ciljeve u vezi sa fitnesom.

Veze

Dok se ekspanzivni Jupiter, vaš vladar, kreće kroz vašu četvrtu kuću privatnog života od 28. decembra 2021. do 10. maja i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra, naći ćete još više vremena i energije da se posvetite negovanju vaših odnosa sa voljenim osobama i prijatelji. Iako niste baš neko ko provodi vrijeme kod kuće, mirne noći koje provodite šetajući po kući, vrteći ili pregledavajući stare fotografije sa svojim najmilijima mogle bi da vas ispune više nego inače. Od 10. maja do 28. oktobra bićete puni kreativne, spontane, zabavne i flertujuće energije u kojoj ćete uživati.

Karijera

Nekoliko velikih retrogradnosti će osvjetliti vašu drugu kuću prihoda ove godine. Do 29. januara Venera će biti retrogradna i podsticaće vas da preispitate kako svoje vještine iznosite na sto, posebno u zajedničkim poduhvatima da zaradite novac, i da li za to dobijate ono što zaslužujete.

Jarac 

Zdravlje

Ako ste željeli da isprobate hrabriju, agresivniju fitnes rutinu, pobrinite se da to počnete ranije tokom godine. Retrogradni Mars u vašoj šestoj velnes kući od 30. oktobra do 12. januara 2023. mogao bi da vas više privuče aktivnostima vezanim za refleksiju, samopomoć, kao što su joga, meditacija ili rad na mobilnosti. Iako biste radije napredovali, ovaj period usporavanja vam nudi priliku da se pokažete na potpuno nov, podmlađujući način.

Veze

Venera orijentisana na vezu počinje retrogradnu godinu u vašem znaku, vraćajući se unazad do 29. januara, podstičući vas da razmislite o odnosu osobe kakve ste vi zaista te kako se pokazujete u svojim intimnim vezama. Ovo može biti produktivan trenutak da izgradite samopouzdanje i sredite svoju sliku o sebi.

Karijera

Dok je Jupiter u vašoj trećoj kući komunikacije od 28. decembra 2021. do 10. maja i ponovo od 28. oktobra do 20. decembra, biće vam predstavljeno mnoštvo opcija za sticanje novih vještina, povezivanje sa zanimljivim ljudima i profesionalno napredovanje uz malo pomoć od svojih prijatelja. Ako odlučite da budete otvoreni za istraživanje neistraženog terena, možete imati veliku prednost u tom periodu.

Vodolija 

Zdravlje

I u novoj godini biće na ispitu i vaše samopouzdanje, kao i postavljanje granica sa drugima. Aspekt bi mogao biti najintenzivniji od 17. septembra do 24. oktobra. Otvorenost za razmišljanje o prošlosti i zarastanje starih rana bi na kraju moglo olakšati suočavanje i doneti vam zasluženi, veći ojsećaj usredsređenosti.

Veze

Pripremite se za malo vibracije koja će obojiti vaš ljubavni život dok je Mars retrogradan u vašoj petoj kući romantike od 30. oktobra do 12. januara 2023. Ako ste slobodni, mogli biste da izađete i više nego obično i osjećate se pomalo preplavljenim vaše mogućnosti. Ako ste u vezi, poželjećete da provodite više vremena sa partnerom, predlažući razne avanturističke aktivnosti. U svakom slučaju, dajući sve od sebe da uživate u trenutku tokom ovog perioda, postići ćete najudobnije rezultate.

Karijera

Jupiter će biti u vašoj drugoj kući prihoda od 28. decembra do 2021. do 10. maja i od 28. oktobra do 20. decembra, inspirišući gomilu inovativnih ideja, prezentacija i predloga koje možete precizirati i predstaviti kako biste povećali svoj budžet. Oko 15. maja i 25. oktobra, kada će pomračenja pogoditi vaš deseti dom u karijeri, okolnosti koje su van vaše kontrole mogle bi da vas navedu da ponovo razmislite o tome kako definišete uspeh.

Riba

Zdravlje

Od 28. decembra 2021. do 10. maja i od 28. oktobra do 20. decembra ponovo ćete doživjeti osjećaj optimizma jer će se srećan Jupiter naći u vašem prvom domu. Osjećaćete se kao da možete da uradite skoro sve što vam je na umu, i to je istina. Pustite mašti na volju. Bez obzira da li razmišljate o usavršavanju nove duhovne prakse ili fitnes rutine, imate sve što vam je potrebno da napredujete sa pozitivnošću i samopouzdanjem.

Veze

Кako godina bude odmicala, Venera orijentisana na odnose biće retrogradna u vašoj jedanaestoj kući za umrežavanje do 29. januara, omogućavajući vam da se ponovo povežete sa ljudima iz prošlosti. Bez obzira da li želite da vodite težak razgovor sa starim prijateljem ili da obnovite prijateljstvo, ovo prelazno vrijeme može vam otvoriti put. Ako propustite priliku, dobićete drugu priliku kada Merkur bude retrogradan od 29. decembra do 18. januara 2023. godine.

Karijera

Jupiter će zaroniti u vašu drugu kuću prihoda od 10. maja do 28. oktobra, nudeći pregled onoga što možete da očekujete u 2023. godini, koja će vjerovatno biti više posla koji će vam donijeti novac nego što možete da uradite. Moraćete da racionalizujete i pažljivo trošite energiju, što će samo poboljšati vaše rezultate.

Živim.gloria.hr/

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender