09. 08. 2022.

Otac nestalog mladića: Matej je dobar momak, ne bi otišao a da se nikome ne javi

U medijima se oglasio Nenad Periš, otac nestalog mladića Mateja, koji kaže da je njegov sin u Beograd otputovao s prijateljima koje poznaje cijeli život.

Porodica moli sve koji imaju bilo kakve informacije o Matejevom nestanku ili trenutnoj lokaciji da se jave policiji.

Na službenoj web stranici MUP-a posvećenoj nestalim osobama, Nestali.hr, objavljena je informacija o Splićaninu koji je nestao u Beogradu. Nestanak je prijavljen juče.

Splićanin Matej Periš (27) je posljednji put viđen prije dva dana u jednom noćnom klubu u Beogradu. Na sebi je imao crnu majicu, farmerke i crne patike s bijelim đonom.

Visok je 188 centimetara, jače je tjelesne građe, plave kose i očiju.

Matejeva porodica poslala je poruku javnosti: “Svaka nam je informacija zlata vrijedna. Ako nešto znate, molimo Vas da se javite na broj +38598432700. Hvala svima.”

– Matej je inače miran momak i sportista. Diplomirani ekonomista, ne bi sam otišao a da se nikome ne javi – rekao je Matejev otac Nenad Periš, inače međunarodni vaterpolo sudija.

Mladić se nije javio roditeljima i isključen mu je mobilni telefon.

Porodici se javila i hrvatska ambasada u Beogradu koja kontaktira s policijom.

Nenad Periš kaže kako je njegov sin u Beograd otputovao s prijateljima koje poznaje ceo život. Oni su svi dali svoje iskaze policiji, a proveravaju se i nadzorne kamere kluba.

Ako imate informacije o Mateju Perišu, javite ih u najbližu policijsku stanicu.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender