18. 08. 2022.

Nestali Splićanin viđen u centru grada, kamere ga navodno snimile da hvata taksi

Matej Periš (27) nestali mladić iz Splita koji je posljednji put viđen u noći između četvrtka i petka oko 2.30 sati kako izlazi iz kluba gdje je bio s prijateljima, navodno je viđen u centru grada u potrazi za taksijem.

rema nezvaničnim podacima “Informera”, njega su uhvatili na nekim kamerama kako pokušava da zaustavi taksi u nekoj od ulica u strogom centru grada, mada niko sa sigurnošću ne može još uvijek da potvrdi da je to on.

I prijatelji sumnjaju da se Matej utopio, s obzirom na to da je ograda u tom dijelu šetalilšta kod Beton hale prilično visoka.

Kako su juče javili Blicovi reporteri sa lica mjesta, policija je cijeli dan i noć pretraživala rijeku kako sa obale, tako i sa dva brodića. Nezvanično, sumnja se da je Matej po izlasku iz “Gotika” pao preko ograde, a tu je došao jer je gužva u toaletu bila velika, pa je izašao napolje.

N1 nezvanično saznaje da su ga snimile kamere lijevo od “Gotika”, kod pristaništa za brodove. Desno od “Gotika”, nalazi se brodić koji organizuje riječne ture, odnosno obilazak grada, tako da je on morao da prođe pored nekoliko lokala.

Jakna mu je ostala u lokalu, tako da je na sebi imao samo crnu majicu, pantalone i crne patike sa bijelim đonom.

Da sa mladić nije utopio vjeruje i njegov otac Nenad Periš, koji je inače juče stigao u Beograd.

– Matej je trenirao vaterpolo, bio je izrazito jak momak, sportista, nepušač… Mislim da apsolutno to njegovo stanje i njegova kondicija, znanje o plivanju i vještine, ne dolazi u obzir da bi pao u rijeku i da bi to bila okolnost koja može dovesti do tragičnog slučaja – rekao je Periš juče.

Splićanin Matej Periš (27) posljednji put je viđen oko 2:30 sati 30. decembra u noćnom klubu “Gotik”, gdje je bio s nekoliko svojih prijatelja s kojima je došao na doček Nove godine u Beograd. (Srpska Info)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender