10. 08. 2022.

Optužnica protiv tri napadača u Prijedoru: Pretukli maloljetnika i još dvije osobe jer su negodovali zbog njihove brze i bučne vožnje

 Okružno javno tužilaštvo u Prijedoru podiglo je optužnicu protiv četiri lica za krivično djelo nanošenje tjelesne povrede koje su počinili nad tri lica iz Prijedora, od kojih je jedno maloljetno.

U optužnici se navodi da su se R.D, M.G, M.D. i D.D. zajedno i po prethodnom dogovoru putničkim motornim vozilom marke “fijat bravo” dovezli do porodične kuće oštećenog V.V, izašli iz vozila i prvo verbalno napali V.V, V.Đ. i maloljetnog V.Đ, a nakon toga i fizički.

-Svi zajedno udarali su ih šakama po rukama i tijelu, usljed čega je oštećeni V.V. zadobio tjelesnu povredu u vidu nagnječenja grudnog koša, potres mozga i ranu na gornjoj usni, oštećeni V.Đ. nagnječenje glave i grudnog koša, a maloljetni V.Đ. tjelesnu povredu u vidu krvnog podliva sa otokom lijeve jagodične regije lica –  piše u optužnici.

Slučaj se desio 29. oktobra 2019. godine oko 19.20, u Prvomajskoj ulici u Prijedoru.

Trojica napadača su iz Prijedora , a jedan iz Banjaluke. Nakon napada udaljilia su se sa mjesta događaja, ali su ih pripadnici žandarmerije Policijske uprav (PU) Prijedor iste noći identifikovali i lišili slobode.

Prema nezvaničnim informacijama, oštećeni i optuženi se ne poznaju od ranije, a razlog napada bio je što su oštećeni iz dvorišta kuće negodovali zbog brze i bučne vožnje napadača, koji su se potom, vozeći u rikverc, vratili do njih i izvršili napad, javlja Srna.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender