08. 08. 2022.

Najveću zabunu izazvala boja patika: Ispitana šestorica Matejevih prijatelja

Sa drugovima Mateja Periša koji su sa njim doputovali u Beograd, inspektori beogradske policije obavili su detaljan razgovor na okolnosti njegovog nestanka u noći između 30. i 31. decembra.

Kako “Novosti” saznaju, posebno se insistiralo na detaljima kako je mladi Splićanin bio obučen. Pojavile su se nedoumice da li je bio u patikama crne ili bijele boje.

Na juče objavljenim snimcima na kojima ga je njegov otac Nenad prepoznao, Matej ima bijele patike, dok su njegovi drugovi policiji rekli da je bio u crnim patikama sa bijelim đonom.

U ovom trenutku nestankom Splićanina bavi se i kriminalistička policija.

Policija u Beogradu nastavlja dalji rad na utvrđivanju svih činjenica i okolnosti u vezi sa nestankom mladića iz Splita i intenzivno traga za njim, a od jutros su u potragu uključeni i pripadnici Ronilačke jedinice Žandarmerije, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Pripadnici Policijske ispostave za bezbjednost na rijekama, zajedno sa kolegama iz Policijske brigade, od trenutka prijave nestanka patrolnim čamcima pretražuju rijeke Savu i Dunav, kao i njihove obale.

Pripadnici MUP-a Srbije od trenutka prijave nestanka hrvatskog državljanina u Beogradu danonoćno tragaju za njim i preduzimaju sve mjere i radnje iz svoje nadležnosti kako bi što prije pronašli mladića.

U potrazi za mladićem neprekidno učestvuju pripadnici svih nadležnih organizacionih jedinica, među kojima su Uprava kriminalističke policije Policijske uprave za grad Beograd, Policijska ispostava za bezbjednost na rijekama, te sve policijske stanice na teritoriji grada.

Pripadnici MUP-a Srbije intenzivno tragaju za Matejem Perišom /27/ iz Splita čiji je nestanak u petak, 31. decembra, prijavio njegov drug.

Periš je u petak uveče bio u klubu “Gotik” sa svojim prijateljima, ali mu se u jednom trenutku gubi trag.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender