08. 08. 2022.

Banjaluka: 17 saobraćajnih nezgoda u protekla 24 časa

Banjaluka u protekla 24 časa:

Policijska uprava: Dogodilo se 6 krivičnih djela, javni red i mir je jednom narušen, dogodilo se 17 saobraćajnih nezgoda.

U stanici hitne pomoći pregledano je 160 odraslih pacijenta, 20 djece i obavljeno je 30 kućnih posjeta.

Porodilište: Obavljeno je 10 poroda, rođeno je 12 beba, 9 djevojčica i 3 dječaka. Vatrogasna brigada je imala 1 intervenciju, jedan požar.

Snabdijevanje grada električnom energijom jutros je uredno. Naselja i ulice koje će ostati bez napajanja električnom energijom u vremenu od 09,00 časova do 14,00 časova : dio Ulice Mlađe Ćusića i dio naselja Dragočaj.

Snabdijevanje grada vodom je uredno.

Prognoza vremena za Banjaluku: Jutro toplo i pretežno vedro. Tokom dana se nastavlja toplo i vjetrovito vrijeme uz umjeren do jak jugo i postepeno naoblačenje. Kasnije popodne počinje slaba kiša koja će jačati uveče i tokom noći. Tokom noći će doći do zahlađenja i kiša će postepeno preći u susnježicu i snijeg. Do narednog jutra u višim
predjelima oko grada formiraće se snježni pokrivač. Vjetar umjeren do pojačan južni i jugozapadni. Uveče vjetar nakratko slabi, zatim počinje da duva umjeren sjeverni. Maksimalna temperatura vazduha do 18°C.

Jutros u 7 časova u Banjaluci je izmjereno 11°C

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender