09. 08. 2022.

Čarobno: Pogledajte poruku Beograđanima sa najviše kule u regionu (VIDEO)

Sa Kule Beograd, novog simbola srpske prestonice, večeras je pravoslavnim vjernicima upućena božićna čestitka na originalan način, a spektakl je u toku.

Na fasadi najviše zgrade u regionu, smjenjuju se praznične poruke uz prigodne svjetlosne efekte. Ovo će trajati od 20 do jedan sat iza ponoći. 

Sa 168 metara visoke zgrade ka nebu upereni su i laseri koje su Beograđani prvi put imali prilike da vide za Novu godinu, u sklopu spektakluarnog vatrometa kakav, po ocjeni domacih i inostranih medija, do sada nije viđen u ovom dijelu svijeta, naveli su iz “Beograda na vodi”.

ЧАРОБНО: Погледајте поруку за Бадње вече са Куле Београд (ФОТО/ВИДЕО)

Svjetlosni prikaz na Kuli Beograd povodom Badnjeg dana i Božića sugrađani i gosti prestonice mogu da posmatraju sa Sava Promenade, a lijepo se vidi i sa Starog savskog mosta i mosta Gazela.

Sljedeći spektakl sa Kule Beograd zakazan je već za 13. januar i povodom dočeka srpske Nove godine na Sava Promenadi pored Starog savskog mosta, od 22 sata nastupice Željko Joksimović, a u ponoć će sa Kule Beograd početi vatromet i laserski šou.

Božićna čestitka vernicima sa Kule Beograd novog simbola prestonice

(Novosti)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender