09. 08. 2022.

Oglasio se advokat Duška Tošića: “On je porodični čovjek i ugledni sportista”

Advokat Duška Tošića rekao je da njegov klijent nije kriv i da do nikakvog nasilja nije došlo nad Jelenom Karleušom.

Ono što možemo reći da naš klijent nije kriv. Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi nikakvog nasilja. Svi koji ga znaju znaju da je on porodičan čovjek i ugledni sportista – rekao je Nikola za Kurir.

Na pitanje da je bilo šamara rekli su:

– Dovoljno smo rekli, sve je u redu, nemam ništa drugo da komentarišem. Nemamo ovlašćenje da govorimo o detaljima postupka. Ne bismo dalje detaljisali na tu temu – zaključio je advokat.

Inače, Jelena Karleuša, je supruga Duška Tošića prijavila policiji za porodično nasilje, a njemu je izrečena zabrana prilaska 48 sati.

Duško Tošić potvrdio je u policiji da je došlo do svađe između njega i supruge Jelene Karleuše, ali je rekao da ni do kakavog nasilja nije došlo.

Naime, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

– Svađali smo se, šokiran sam, ne shvatam šta me je snašlo – navodno je rekao Duško Tošić, kom je policija izrekla mjeru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović. Perović je potvrdio za Kurir da je Duško Tošić negirao da je bio nasilan prema supruzi.

– Moj klijent negira izvršenje bilo kakvog nasilja. Policija je postupila po prijavi gospođe Jelene Karleuše – rekao je Perović.

Da podsetimo, na lice mjesta je došla policija gdje je utvrđeno da je Duško Tošić pljunuo svoju suprugu, a nakon toga joj zadao udarac otvorenom šakom u predjelu lica, gdje je od udarca zadobila povredu sa desne strane lica u vidu posjekotine.

Na licu mjesta ovaj događaj su potvrdili svjedoci koji su bili u kući, tačnije rodbina.

Duško je saslušan u svojstvu građanina, a tek pošto Prvom osnovnom tužilaštvu bude dostavljen izvještaj policije i nadležnih službi ono će odlučiti o daljem postupanju.

Inače, ovo nije prvi put da je Jelena prijavila Duška policiji. Naime, prije dvije godine pjevačica je rekla da je Tošić psihički maltretira i da joj je zavrnuo ruku, dok je on sve to negirao i kazao da su se svađali jer imaju nesuglasice u braku. Pjevačica se kasnije predomislila i nije željela da ga krivično goni, šiše Blic.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender