10. 08. 2022.

Јokić nastavio dominaciju, nadigran i Sakramento (VIDEO)

Novom sjajnom igrom i dvostrukim dvocofrenim učinkom Nikola Јokić je predvodio Denver koji je nadigrao Sakramento sa 121:111. Imao je odličnu podršku cijelog tima u kome su još šestorica igrača imala dvocifren šuterski učinak.

Denver je odlično počeo utakmicu i u prvoj črtvrtini napravio prednost od 12 poena koju je potom uspješno održavao do konačne pobjede.

U nastavku Sakramento je uspio da pruži adekvatan otpor domaćinima ali ne i da preuzme inicijativu i načini preokret.

Nikola Јokić je nastavio da sjajnom igrom predvodi tim završivši meč kao najefikasniji igrač sa 33 poena uz 10 skokova i 7 asistencija za nešto više od 33 minuta igre.

Odlično ga je pratio i ostatak ekipe u kojoj su još šestorica igrača ubacila po dvocifren broj koševa.

Džef Grin je postigao 18, a po 13 koševa ubacili su Džamičal Grin, Hiland i Moris, dok su Bartom i Gorfon dodali po 10 poena.

U timu Sakramenta najefijasniji je bio Diaron Foks sa 30 poena uz 7 skokova i 5 asistencija za više od 37 minuta igre, ali je to bilo nedovoljno da se anulira Јokićev učinak, javlja RTS.

Na domaćin terenima sinoć su ubjedljivi bili i timovi Filadelfije nad San Antonijom sa 119:100 i Turonto nad Јutom sa 122:108, a Dalas je na gostovanju deklasirao Hjuston sa 130:106 iako u igri nije učestvovao Luka Dončić.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender