18. 01. 2022.
Krenuli i rukometaši Borca, Mikić: Bićemo još brži i agresivniji

Krenuli i rukometaši Borca, Mikić: Bićemo još brži i agresivniji

Krenuli i rukometaši Borca, Mikić: Bićemo još brži i agresivniji

Nakon sjajne jesenje polusezone koju su završili bez poraza, rukometaši Borac Mtela žele i da na proljeće nastave u istom ritmu, a četa trenera Mirka Mikića će biti još mlađa.

Prvom timu priključeni su mladići Stefan Lipovčić, Kosta Štrbac, Milenko Rožić i David Momić, a trener Mikić je potvrdio da neće biti dodatnih dolazaka.

Uprkos bodovnoj prednosti u odnosu na rivalu u Borcu je riječ titula i dalje zabranjena. Na prvom okupljanju opravdano odsutni su reprezentavciVlado Draganić, Marko Lukić i Luka Perić koji idu na Evropsko prvenstvo.

– Na početku sezone odlučili smo se za podmlađivanje i to je dugoročno razmišljanje kada je u pitanju budućnost Borca. Zbog toga su opet priključeni naši mladići a uprkos povredi Amara Gračića nećemo dovoditi pojačanje već ćemo tu poziciju da „popunjavamo“ sa igračima iz našeg sastava. Pokušaćemo da budemo bar za nijansu agresivniji i rastrčaniji u nastavku , to nam je osnovni cilj. Momci nemaju nikakav imperativ osim da dodano napreduju- poručio je Mikić.

Banjalučani će odigrati šest kontrolnih utakmica. Prvi test imaće u Kozarskoj Dubici 26. januara, a tri dana kasnije igraće sa Gračanicom. Slobodi će gostovati 5. februara, dok će 12. igrati u Maglaju, a 19. dočekati Slobodu u dvorani Borik. Još jedan meč odigraće 2. ili 9. februara, a protivnik će biti naknadno određen.

– Pokušaćemo dogovoriti i jednu još jaču provjeru. U pregovorima smo sa ekipom Neksea ako to dozvole epidemiloške mjere- dodao je Mikić, javlja srpskainfo.com

Nastavak sezone je planiran 26. februar.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender