25. 01. 2022.
Okolić: Podžić protiv mene ne može ništa uraditi

Okolić: Podžić protiv mene ne može ništa uraditi

Okolić: Podžić protiv mene ne može ništa uraditi

Mirko Okolić, zamjenik ministra odbrane BiH, kazao je da je ovo vrijeme velikog praznika, praštanja i da trebamo zajedno da zbijemo redove i radimo ono što je najbolje za RS.

Komentarišući prijavu protiv njega od strane Sifeta Podžića, ministra odbrane BiH, zbog učešća na obilježavanju Dana Republike Srpske, rekao da nema nikakvog komentara, te da je Podžić protiv njega podnio krivičnu prijavu Tužilaštvu BiH.

“On protiv mene ne može ništa uraditi što se tiče ministarstva, jer ja odgovaram Savjetu ministara BiH, a ne njemu, tako da ćemo vidjeti još kako će to završiti”, kazao je Okolić.

Milorad Dodik, srpski član Predsjedništva BiH, zahvalio se generalima i zamjeniku ministra odbrane iz srpskog naroda na posvećenosti i patriotizmu.

“Republika Srpska ostaje posvećena agendi koju je usvojila Narodna skupština RS. Mi ne osjećamo ništa dobro od onoga što se zvalo reformama, to je sve bilo na našu štetu. Neophodno je poduzimati niz tih aktivnosti, naravno, putem poštivanja Ustava BiH. Mi nemamo u glavi nikakav plan koji uključuje vojsku kao silu”, rekao je Dodik.

Komentarišući prijavu Sifeta Podžića, ministra odbrane BiH protiv Okolića i drugih pripadnika Oružanih snaga BiH koji su prisustvovali obilježavanju 9.januara, Dana Republike Srpske, Dodik je istakao da prijave jednog naroda protiv drugog nikad ništa dobro nisu donijele, piše nezavisne.com

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender