17. 01. 2022.
Stanković: Nemam problem sa Borjanom, stavio bih tačku

Stanković: Nemam problem sa Borjanom, stavio bih tačku

Stanković: Nemam problem sa Borjanom, stavio bih tačku

Nemam nikakav problem sa Milanom Borjanom, prošlost mora da ostane iza nas.

Zvezda je iznad mene, iznad svega. Problem nemam, vjerujem da će ga neće imati ni Borjan. Moramo da mislimo samo na klub i tu bih stavio tačku, rekao je trener fudbalera Crvene zvezde Dejan Stanković.

On je na konferenciji za medije uoči starta priprema za drugi dio sezone istakao da Borjan, kao ni Aksel Bakajoko i Vladimir Lučić zbog pozitivnog testa na virus korona neće putovati na pripreme u Turskoj.

“Imamo momke iz Grafičara i momke koji su se vratili sa pozajmica. Imaćemo 24 igrača i četiri golmana tokom rada u Turskoj”, rekao je Stanković.

Stanković se osvrnuo i na odlazak Miloša Degeneka i Alekse Vukanovića.

“Obojica su ostavili trag u Zvezdi. Od srca im želim sve najbolje, da ih izbjegnu povrede i da pokažu u novim klubovima da su sa razlogom nosili dres i osvajali trofeje u velikom klubu kakav je Crvena zvezda”, istakao je Stanković.

Zvezdin trener dodao je i da još nije predao spisak pojačanja i da će o tome odlučiti direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela.

“Transferi su živa tema, to je pitanje za direktore, znaće se u narednih sedam do 10 dana, vidjećemo da li je realno ili ne da se naše želje realizuju”, poručio je Stanković.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender