18. 01. 2022.
Dnevni horoskop za četvrtak 13. januar

Dnevni horoskop za četvrtak 13. januar

Dnevni horoskop za četvrtak 13. januar

astrolog Suzana Ban

Ovan

Vrijeme je da se maksimalno posvetite obavezama i redom, jednu po jednu, riješite do kraja. Finansijska situacija je značajno popravlja pa je pravo vrijeme da, prije nego što odete u kupovinu, očistite dugove i zaostale neplaćene račune.

Bik

Iako odlično znate šta hoćete, i uz to imate i razrađene planove, nije povoljan trenutak za velike poduhvate. Odložite sve vrste ulaganja kao i poslovne odluke, skloni ste greškama. Pojačajte imunitet jer vam prijeti virusna infekcija.

Blizanci

Ne prihvatate tuđa mišljenja, čak ni po cijenu da vas vaši stavovi odvedu u velike probleme. Tokom popodneva do vas dolazi važna vijest koja bitno može uticati na ishod vaših poslovnih planova. Savladajte svoju sujetu, prihvatite savjete saradnika.

Rak

Nemate vremena za suvišnu priču. Sva pažnja je usmjerena na radno okruženje u kome vas vreba jedna ženska osoba. Dajte sve od sebe da obaveze završite korektno, jer, zbog greške koju danas napravite možete biti nerazumno strogo kažnjeni.

Lav

Vaš odnos prema obavezama nije na najvišem nivou. Saradnici vas pokrivaju, ali to neće trajati vječno. Promijenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče kako vaša šaljivost ne bi izazvala negativne posljedice.

Djevica

Iako ste svjesni težine finansijske situacije, to vas ne sprečava da upotrebite svu svoju kreativnost i neku svotu novca utrošite na sitna zadovoljstva koja ćete podijeliti s dragim ljudima. To je jedini način da se oraspoložite.

Vaga

Niste sigurni u svoje potencijale. Razmišljate kako da poboljšate efikasnost i nekom inovacijom popravite svoju finansijsku situaciju. Iskoristite priliku da okupite oko sebe prijatelje koji vam mogu pomoći u svemu, pa i poslu.

Škorpija

Od starog bliskog prijatelja stižu interesantni poslovni prijedlozi. Nije pravi trenutak da razmišljate o velikim poduhvatima, sve što danas smislite, u budućnosti se neće lako ostvariti. Zbog toga, pažnju posvetite sebi i voljenoj osobi.

Strijelac

Prihvatate nove poslovne obaveze koje do sada niste imali prilike da obavljate. Imate priliku da sarađujete sa ljudima kojima je je vaš način rada možda previše konzervativan. Ako istrajete u svojim namjerama slijedi vam nagrada za uloženi trud.

Jarac

U previranjima koja se odigravaju oko vas vi nećete biti oštećeni. Štaviše, na kraju, kada se sve slegne, stiže vam zanimljiva ponuda. Prihvatite je jer vas ona vodi u nove aktivnosti koje će vam se dugoročno veoma isplatiti.

Vodolija

Ukoliko svoju nervozu i napetost budete emitovali na partnera postoji velika šansa da krizu prenesete i na svoje okruženje. Uz pomoć jednog člana porodice povratićete optimizam iako realna situacija, i dalje, nalaže veliki oprez.

Ribe

Iščekujete promjene u čijoj ste realizaciji imali značajnu ulogu. Strpljenje vam danas nije jača strana pa je izvjesna tenzija i neraspoloženje. Neophodno je da stvari zadržite pod kontrolom i obuzdate temperament, u suprotnom vam slijede ozbiljni stresovi.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender