29. 01. 2022.
Zverev: Nije fer to što rade Đokoviću

Zverev: Nije fer to što rade Đokoviću

Zverev: Nije fer to što rade Đokoviću

Novak Đoković ponovo se nalazi u pritvoru gdje čeka novo suđenje koje je zakazano za 23.30 poslije kog će biti poznato da li ćemo ga gledati na Australijan openu. Mnogo je onih koji najboljem teniseru svijeta pružaju podršku, pa je tako na njegovu stranu ponovo stavo veliki rival, ali i prijatelj Aleksandar Zverev.

Nijeemac je govorio o tretmanu koji Australija ima prema osvajaču devet titula u Melburnu (apsolutni rekorder).

– Mislim da ne bi došao u Australiju ‘na sreću’ misleći da će igrati, imao je uz sebe odgovarajuće dokumente za ulazak u vizu. I vi da imate vizu i vi biste mislili da ćete igrati – rekao je Zverev na konferenciji za medije i potom dodao:

Novak Đoković je veliki teniser, globalna zvijezda. Mislim da preko njegovih leđa pokušavaju da uzmu poene, samo zato što je to Novak. Australijska i viktorijanska vlada je trebalo da budu jasne o tome šta se događa i prije nego što je došao. Mislim da nije fer dovesti ga ovde i ne dati mu da igra – zaključio je treći teniser svijeta.

Ovaj 24-godišnjak iz Hamburga je jedan od rijetkih igrača iz teniskog vrha koji je stao na stranu Novaka, dok su veoma oštri prema njemu bili Cicipas i Nadal, javljaju Novosti.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender