18. 05. 2022.

Ispunjeno mi je srce: Emotivne riječi majke Novaka Đokovića

Majka najboljeg srpskog tenisera Novaka Đokovića, Dijana, ne krije sreću što njen sin niže uspjehe iako ga je privatno željna.

Dijani Đoković mnogi zavide kako je vaspitala sina Novaka i izvela ga na pravi put, ali i što njen nasljednik niže uspjehe najbolje na svijetu. Ona nikada nije krila da je ponosna što ima takvo dijete, ali i činjenicu da joj nedostaje.

NJena izjava da joj se često čini da je Novaka rodila za sve, a ne za sebe, i danas nosi emotivnu poruku cijene koju plaća kao majka najboljeg na svijetu.

Jako sam ponosna na njega i to što je ličnost decenije. Upravo je on taj koji je to i zaslužio i koji treba to da dobije. Kao majka sam jako ponosna i srećna i ispunjeno mi je srce – rekla je Dijana, koja je nedavno umjesto sina primila pomenutu nagradu.

Na pitanje da li se na bini osjećala kao Novak na terenu, ona kroz osmijeh priznaje da joj pažnja javnosti ne prija baš.

Bilo mi je teško, imala sam tremu. Nije mu lako da bude u fokusu javnosti, ja imam tremu i dok on igra, ali pred kamerama ovako i na sceni nisam navikla baš – iskrena je Dijana koja nije željela da priča o tome da li joj sin otkriva kako uspjeva da ostane u fokusu bez obzira da li gubi ili dobija.

Dijana je umjesto sina primila nagradu, ali mu je ona javila da je njegovo odlikovanje u sigurnim rukama.

Da, zna da je dobio nagradu, ali je trenutno na nekom drugom mjestu gdje je već imao zakazano i zato nije mogao da dođe – kazala je Đokovićeva.

– “Ja ovu nagradu, doživljavam kao svoju. Jer smo cijeli život zaista ulagali u njega i njega doživljavam kao velikog pobjednika. Svaka pobjeda njegova je i moja pobjeda i svih nas, naravno”, piše Blic.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender