25. 06. 2022.
“Ćao braćo, gde je droga?”: Beograđanin ušao u pogrešan golf, policijski

“Ćao braćo, gde je droga?”: Beograđanin ušao u pogrešan golf, policijski

“Ćao braćo, gde je droga?”: Beograđanin ušao u pogrešan golf, policijski

Stefan M. uhapšen je i protiv njega je podnijeta krivična prijava Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, pošto je policija u njegovom “golfu 6”, pronašla čak 86 kesica marihuane.

To ne bi bilo ništa neobično da ovaj mladić nije napravio nesvakidašnji gaf kad je u Ulici Vojislava Ilića, pogrešno informisao mušteriju, koja je, u namjeri da kupi drogu, ušao u pogrešan “golf”, jer su umjesto Stefana u njemu sjedili policajci u civilu, ali na dužnosti, i zatražio “robu”!

Kako saznajemo, policajci su se iznenadili kada je nepoznati muškarac prišao, otvorio zadnja vrata i ušao u njihov automobil.

– Ćao, braćo, stigao sam – rekao je i mirno sjeo na zadnje sedište vozila.

Izvadio je iz džepa 2.100 evra i rekao:

– Daj vutru, pa da palim!

Onda je uslijedio šok, da li veće za “kupca” ili policajce, koji su mu vrlo brzo, prethodno se uredno legitimišući, stavili lisice na ruke. Nemajući kud, potencijalni kupac je dao ličnu kartu i priznao da je dogovorio da se nađe sa nepoznatim dilerom, upravo na lokaciji na kojoj su policajci stajali.

Rekao je da mu je muškarac od kog je trebalo da kupi drogu dao samo instrukcije da uđe u automobil, koji je po opisu identičan onom u kom su bili policajci u civilu i – ništa više. Zbog toga, kako je objasnio, ništa nije posumnjao, pišu Novosti.

Ubrzo nakon toga, policija se dala u potragu za bijelim “golfom 6” i na Zvezdari je primjećen automobil koji je odgovarao opisu. U njemu je zatečen Stefan M., sa već pripremljenom “robom”, odnosno 86 kesica marihuane.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender