29. 06. 2022.

Dnevni horoskop za petak 4. februar

astrolog Suzana Ban

Ovan

Dobijate nova zaduženja. S obzirom na to da je u pitanju nova oblast u kojoj se do sada niste oprobali, pokrenuće vas velika motivacija. Dokazujete sebi koliko su velike vaše sposobnosti. Pripazite se, niste bezgrešni.

Bik

Imate veliku šansu da se ostvare planovi od kojih ste digli ruke. Dobici su izvjesni, a može vam se vratiti i neki uloženi novac od koga ste već odustali. Prije nego što taj novac u nešto uložite, napravite dobru računicu.

Blizanci

Okolnosti vas navode da donesete odluku koja nije u skladu s vašom prirodom. Spremni ste na žrtvu, ali u dnu duše osjećate da je sve to ponižavajuće po vas. Ne uzimajte sve k srcu, ako je to u višem interesu, nije strašno ponekad pokoriti se.

Rak

Ambiciozni ste pa dan počinjete grandioznim planovima. Lovite svaku priliku kako biste se ponovo nametnuli na tržištu na kome delujete. Trud će biti nagrađen, ali paralelno s tim stičete nove neprijatelje kojima stajete na put.

Lav

Prihvatite poziv prijatelja i izađite. Zaboravite na posao i obaveze, par sati druženja pričiniće da se preporodite. Ukoliko nemate partnera, idealan trenutak je za novo poznanstvo koje može prerasti u interesantnu romansu.

Djevica

Naizgled miran dan može da se pretvori u fijasko, naročito ako pokušate da improvizujete nešto što ne biste smjeli da radite. Moć snalaženja u novim situacijama jeste odraz pametnih ljudi, ali nije kraj svijeta ni ako ponekad odustanete.

Vaga

Izloženi ste riziku povrjeđivanja. Pravi razlog tome je potisnuta ljutnja koja vas može dovesti u situaciju da svojom nepažnjom napravite previd i izazovete veću štetu. Osim toga, izbjegavajte službena lica kao i osobe koje su uniformisane.

Škorpija

Ne počinjite nikakve nove poslove. Mogli biste usljed nedostatka koncentracije napraviti greške zbog kojih biste se u narednom periodu bavili popravljanjem načinjenog. Iskoristite dan za druženje sa pomalo zapostavljenim prijateljima i familijom.

Strijelac

Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po statusu iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje niste u stanju da razriješite. Nije važno da li ste u pravu, držite se samo svoga posla a mišljenje zadržite za sebe.

Jarac

Dan započinjete napunjeni energijom. Neobično ste kreativni i samouvjerenost prijeti da preraste u oholost. Obuzdajte euforiju, jer kada se bude nešto važno odlučivalo biće vam neophodno mišljenje ljudi koje sada ne uvažavate.

Vodolija

Vrijeme da se uključite u aktivnosti svoje društvene sredine. Veoma ste cijenjeni pa vam slijedi i zvanična pohvala za sav trud. Tokom večeri možete očekivati prijatne vijesti koje će vam znatno podići samopouzdanje.

Ribe

Od starta nedjelje već imate veliku poslovnu aktivnost. Kao da su se danas svi sjetili da im nešto treba. Vaša ažurnost i disciplina moraju biti na zavidnom nivou kako biste ispunili očekivanja nadređenih lica.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender