26. 06. 2022.
Brnabić: Snimak Đilasa sramotan i ne dokazuje ništa

Brnabić: Snimak Đilasa sramotan i ne dokazuje ništa

Brnabić: Snimak Đilasa sramotan i ne dokazuje ništa

Premijerka Srbije Ana Brnabić nazvala je danas sramotnim i skandaloznim snimak koji je objavio lider SSP Dragan Đilas, kao navodni dokaz o tome da SNS prikuplja glasače iz Republike Srpske za predstojeće izbore u Srbiji i istakla da se iz snimaka ne može vidjeti nikakav dokaz takvih tvrdnji.

Brnabićeva je dodala da građani, nakon onoga što su, kako kaže, vidjeli šta Đilas misli o ljudima iz Marinkove bare i Borče, sada znaju i šta misli o građanima iz Republike Srpske.

– Sramota i skandal. Nakon vrijeđanja ljudi iz Marinkove bare i Borče, sada smo vidjeli uvrede i na račun našeg naroda iz Republike Srpske. Đilas i njegovi saradnici misle da su oni stado koje neko može da dovede, organizuje i ucjenjuje da glasaju – rekla je Brnabićeva odgovarajući na pitanje novinara da prokomentariše snimak koji je objavio Đilas.

Naglasila je da je to opasna tvrdnja i dodala da je neistinita, kao i da snimak ne dokazuje ono što on tvrdi.

– To je neki snimak nečega, nekih ljudi, ne znamo ni ko su ti ljudi, ne znamo ni gdje, ni kada je snimano, ne znamo ni šta smo vidjeli na tom snimku, možda je i montiran, nijedan dokaz onoga što Đilas tvrdi, sem njegovih frustracija pred ove izbore – rekla je Brnabićeva i dodala da je to njegov način da opravda poraz na predstojećim izborima.

Brnabićeva je poručila političkim protivnicima da svoju političku kampanju treba da usmjere na razgovor sa građanima i da im predstave plan i program, umjesto što to rade na način kako je to učinio Đilas.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender