02. 07. 2022.
Podrška Grada za sanaciju klupskih prostorija FK “Naprijed”

Podrška Grada za sanaciju klupskih prostorija FK “Naprijed”

Podrška Grada za sanaciju klupskih prostorija FK “Naprijed”

Fudbalski klub „Naprijed“ Banja Luka održao je sinoć donatorsku skupštinu, na kojoj je u ime gradonačelnika, prisustvovala savjetnica za kulturu i socijalnu politiku Mirna Savić-Banjac.

Kako je rekla, Grad podržava ovaj fudbalski klub, jer su svjesni činjenice koliko je „Naprijed“ značajan za građane Banje Luke.

-Grad Banja Luka prepoznaje važnost fudablskog kluba „Naprijed“, pozdravlja inicijativu i odluku da se počne sa revitalizacijom kluba i da se „Naprijedu“ ponovo stvore uslovi da mladi fudbaleri treniraju na svom terenu – poručila je savjetnica gradonačelnika.

Dodala je da je Grad već preduzeo određene korake kada je u pitanju pomoć ovom klubu.

-Već smo odvojili sredstva u budžetu. Trenutno raspolažemo sa 50.000 KM, a biće još toliko. To će biti utrošeno za sanaciju klupskih prostorija – zaključila je Mirna Savić – Banjac.

Predsjednik fudbalskog kluba „Naprijed“ Vladimi Rosić zahvalio se prisutnima, te izrazio kako je cilj ove donatorske skupštine bio da svi prisutni vide prezentaciju projekta funkcionisanja i rada ovog kluba.

-Protekle godine, ovaj klub je dobio novo rukovodstvo, koje čine mladi i ambicizoni ljudi. Sve su to bivši fudbaleri našeg kluba. Zadali smo sebi mnoštvo ciljeva i siguran sam da će „Naprijed“ zablistati starim sjajem i vratiti se na staze starog uspjeha – poručio je Rosić, navode iz Gradske uprave.

 Foto: V. Tripić
Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender