02. 07. 2022.
“Zemlja je ravna, gravitacije nema”

“Zemlja je ravna, gravitacije nema”

“Zemlja je ravna, gravitacije nema”

Pjevačica Andreana Čekić nedavno je gostovala u emisiji “Amidži šou” ispričala je da smatra da je Zemlja ravna ploča, kao i da je gravitacija nedokazana stvar, zbog čega se našla na meti komentara na Tviteru, a ljudi masovno pišu: “Djeco, idite u školu”. Njoj se suprotstavila Kija Kockar, dok je Ognjen bio u šoku.

Smatram da je zemlja ravna. Kad budeš leteo i prešao ovako (prim. aut. pokazuje kružne pokrete) oko zemaljske kugle, onda ću da poverujem – rekla je Andreana.

Zemlja nije ravna ploča, molim vas. Znam 100 posto. Mi smo mnogo otišli od obrazovanja, neuke, teorije zavere su pojele sve nas. Da sam malo mlađi otišao bih za austronauta, sve to nsimio svojim mobilnim telefonom i doneo ti – rekao je Ognjen.

– Gravitacija je nedokazana stvar! Da bi skratili ovu priču… Nedokazana stvar! – rekla je Andreana nakon što je ilustrovala let aviona po zemlji, ravnoj ploči.

– Kako nije dokazana?! – zgranuto ju je upitao Ognjen.

– Nije dokazana. Samo je neko rekao, eto, da masa ovako pada na pod i to je gravitacija –  mirnim tonom odgovorila je pevačica.

– A kad skočiš, je l’ se vratiš na Zemlju? – upitao ju je dalje voditelj.

– Vratiš se, ali zato što si masa, ne zbog neke gravitacije i nekog magnetnog polja – sigurna je bila Andreana.

– Ako je Zemlja ravna ploča, šta je ovde? -upitao ju je Ognjen pokazujući na “kraj Andreanine Zemlje”.

– E, pa, to ne žele da znamo. Možda i oni još ne znaju, pa istražuju. Ovce treba držati u toru, iliti na loptici, da mi ništa i ne pokušavamo. Ne daj Bože da neko pita šta li je ovde – izgovorila je Andreana.

– Tačno, i Ceci suze padaju na gore… – našalio se šokirani Amidžić.

– NJutn je upravo demantovan – rekao je Milan Milošević.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender