26. 06. 2022.
“Ti si sve”: Nova pjesma grupe Eva Braun (VIDEO)

“Ti si sve”: Nova pjesma grupe Eva Braun (VIDEO)

“Ti si sve”: Nova pjesma grupe Eva Braun (VIDEO)

Bend Eva Braun iz Bečeja, koji “već tri decenije sa istim žarom i uvjerenjem isporučuje savršene pop melodije koje štite od opšteg sivila svakodnevice”, nakon gotovo tri godine pauze poklanja publici novi singl i spot – “Ti si sve”.

Lijepa je to uvertira pred veliki koncert 14. februara u beogradskom Domu omladine.

Muziku i tekst numere potpisuje Goran Vasović, inače vokal i gitarista benda, dok se za video produkciju pobrinuo studio “Radionica”.

“Sa neskrivenim ponosom predstavljamo vam našu novu pjesmu. Nadamo se da ćete uživati barem upola koliko smo mi uživali dok smo je pravili”, poruka je benda.

U nedavnom intervjuu za Tanjug, Vasović je, između ostalog, poručio da bend vjerovatno više neće snimati albume. Podsjetimo, prethodni je objavljen 2011. godine (Plejbek).

“Možemo imati poriv, ali ako nemamo vremena – džaba ti želja. Jedino što se iznjedrilo iz pandemije je ovaj singl. Što se tiče albuma, ja zaista ne vjerujem u budućnost albuma. Zaželjeli smo se svirke. Činjenica je da jako dugo nigdje nismo svirali. Skoro tri godine, pa je Dan zaljubljenih ispao kao zanimljiv povod. Ne vjerujem da će to postati tradicija, poklopio se datum, dugo nismo svirali, mada nikad ne reci nikad”, naglasio je Vasović.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender