29. 06. 2022.
U nastavku sjednice o Nacrtu zakona o VSTS

U nastavku sjednice o Nacrtu zakona o VSTS

U nastavku sjednice o Nacrtu zakona o VSTS

Sjednica Narodne skupštine Republike Srpske biće nastavljena sutra raspravom o Nacrtu zakona o Visokom sudskom i tužilačkom savjetu Republike Srpske – prijedlog narodnih poslanika.

Poslanici su okončali raspravu o Prijedlogu zakona o nepokretnoj imovini koja se koristi za funkcionisanje javne vlasti, Prijedlogu zakona o izmjeni Zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, Prijedlogu zakona o dopunama Zakona o republičkoj upravi, Prijedlogu zakona o fiskalizaciji, Prijedlogu zakona o obnovljivim izvorima energije, Prijedlogu zakona o utvrđivanju porijekla imovine i posebnom porezu na imovinu – prijedlog Kluba poslanika SNSD i Nacrtu zakona o audio-vizuelnim djelatnostima.

U nastavku sjednice biće razmatran Prijedlog odluke o usvajanju Zoning plana područja posebne namjene Aerodrom Trebinje, Prijedlog budžeta Regulatorne komisije za energetiku Republike Srpske za 2022. godinu, Izvještaj o poslovanju Investiciono-razvojne banke Republike Srpske i fondova za 2020. godinu, te Specijalni izvještaj Institucije ombudsmana za ljudska prava BiH o govoru mržnje.

Sjednica će biti nastavljena u 10.00 časova, javlja RTRS,

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender