28. 06. 2022.
Nakon audicije za “Zvezde Granda” promijenio pol, evo kako danas izgleda

Nakon audicije za “Zvezde Granda” promijenio pol, evo kako danas izgleda

Nakon audicije za “Zvezde Granda” promijenio pol, evo kako danas izgleda

Slobodan je nakon audicije za “Zvezde Granda” drastično promijenio svoj izgled – uključujući i pol i ime, a danas bi ga malo ko prepoznao.

Davne 2003. godine domaća publika je imala priliku da upozna Slobodana Katanića koji je postao hit nakon audicije za Zvezde Granda. On se tada predstavio kao Barbika i rekao da će biti pjevačica, a ne pjevač, što je sve nasmijalo, ali ga mnogi nisu shvatili ozbiljno vjerujući da je sve samo dio nastupa.

Međutim, Slobodan je ostao dosljedan svojim stavovima i namjerama, i u međuvremenu ušao u proces promjene pola, a onda i promijenio ime u Sanja.

– Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio – ispričala je Barbika prošle godine u razgovoru za portal Srbija danas.

Iz javnosti se povukao zbog smrti brata, a kako je rekao, ugovor za saradnju sa Grandom je odbio jer mu nisu odgovarali uslovi.

– To takmičenje mi je donelo mnogo. Postala sam poznata i krenula sam da ostvarujem svoje snove. Što se komentara tiče, mene to ne zanima. Šta me briga šta kažu komšije i okolina, jer ne živim od njih. Kada su u pitanju ružne namere, ja sam stabilna i jaka ličnost i ni to me ne dotiče – istakla je ona za pomenuti medij.

Na kraju je progovorila i o nepristojnim ponudama koje je dobijala.

– Imala sam više nepristojnih ponuda i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena. Nudili su mi 5. 000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj. Ja imam dečka koji mi veruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila – zaključila je Barbika tom prilikom.

Slobodan je nakon audicije za Zvezde Granda, na kojoj se pojavio prije dvije decenije kada je imao samo 23 godine, drastično promijenio svoj izgled – uključujući i pol i ime, a danas bi ga malo ko prepoznao.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender