01. 07. 2022.
Podrška Zakonu o majci

Podrška Zakonu o majci

Podrška Zakonu o majci

Socijalistička partija Srpske podržaće Zakon o majci koji je predložen od strane Udruženja građana 4+, jer smatramo da se radi o konkretnim mjerama koje će rezultate dati odmah, saopšteno je iz SPS nakon sastanka sa predstavnicima udruženja koji je održan u prostorijama SPS u Banjaluci.

Ispred udruženja 4+ sastanku su prisustvovali predsjednik Miladin Gotovac, te predsjednice udruženja 4+  iz Čelinca i Teslića Svjetlana Todorović i Jelena Rodić, dok su u delegaciji SPS,pored predsjednika Gorana Selaka, bili i narodni poslanici SPS Maksim Skoko i Savo Vulić. 

“Prijedlog udruženja 4+ zaslužuje podršku i SPS će podržati Zakon o majci, a takođe smo dobili podršku za našu inicijativu da svako novorođeno dijete u Republici Srpskoj dobije 5.000 km. Za razliku od svih dosadašnjih mjera i poltiika koje nisu dale nikakve rezultate iako je potrošen ogroman novac građana, ovo su efektne i konkretne mjere koje će rezultate pokazati odmah” poručio je nakon sastanka predsjednik SPS Goran Selak, javlja Glas Srpske.

“Demografska obnova je jedna od programskih politika SPS, a za uspješnu realizaciju tih politika, potrebno je da sarađujemo, da dajemo podršku jedni drugima, da razmjenjujemo ideje i mišljenja i što je najvažnije, da zajedno radimo na rješenjima” dodao je Selak.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender