25. 06. 2022.

Banjalučani osumnjičeni da su pretukli sugrađanina koji je završio na UKC RS

Z.V. i D.D. iz Banjaluke uhapšeni su zbog sumnje da su fizički napali sugrađanina B.B. koji je zadobilo tjelesne povrede i vozilom Službe hitne pomoći prevežen na UKC RS.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Banjaluka juče je prijavljeno je da je u Ulici Kordunaška, osoba B.B. zadobila tjelesne povrede od strane nepoznatih osoba.

“Policijski službenici su izašli na lice mjesta i utvrdili da su istog dana oko 07,30 časova nepoznata lica fizički napala B.B., nakon čega su se udaljili u nepoznatom pravcu. Lice B.B. je zadobilo tjelesne povrede, zbog čega je vozilom Službe hitne pomoći prevežen na UKC Banjaluka, radi detaljnijeg pregleda. Na licu mjesta je izvršen uviđaj”, navodi se u saopštenju.

O svemu je obavješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu tjelesne povrede.

Kako se navodi istog dana u Banjaluci su uhapšeni Z.V. i D.D. zbog sumnje da su izvršili navedeno krivično djelo. U toku je kriminalistička obrada lica lišenih slobode.

(Nezavisne novine)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender