26. 06. 2022.
Mandić: Blokiraćemo Crnu Goru, ako bude iznevjerena narodna volja

Mandić: Blokiraćemo Crnu Goru, ako bude iznevjerena narodna volja

Mandić: Blokiraćemo Crnu Goru, ako bude iznevjerena narodna volja

Јedan od lidera Demokratskog fronta /DF/ Andrija Mandić najavio je danas da će ovaj politički savez organizovati “nikad viđene proteste u Crnoj Gori”, ukoliko bude iznevjerena narodna volja, nakon što je najavljena mogućnost formiranja manjinske vlade uz podršku DPS-a.

– Niko neće zloupotrijebiti Crkvu. Blokiraćemo cijelu Crnu Goru i poslaćemo snažnu poruku javnosti, kako domaćoj, tako i međunarodnoj – izjavio je Mandić na konferenciji za novinare u Podgorici.

On je naglasio da predstoji “odlučna borba”.

– Upozoravali smo naše kolege iz parlamentarne većine, ali, nažalost, među brojnim ljudima tamo preovladava dinarski mentalitet – rekao je Mandić, lider Nove srpske demokratije.

Predsjednik DNP-a Milan Knežević rekao je da je DF učinio sve, ali da su bili velika žrtva u ranijem periodu.

On je naglasio da u DF-u još čine sve da dođe do dogovora. “Ukoliko ne dođe, izlazimo na proteste”, dodao je Knežević.

Knežević je rekao da DF neće praviti nikakve koalicije sa DPS-om i da su danas saopštili ilideru SNP-a Vladimiru Јokoviću.

– Јa sam se gušio u suzavcu i bježao od gumenih metaka, a SNP 25 godina kasnije bira između Momira Bulatovića i Mila Đukanovića. Moram poručiti da je Momir življi danas, življi nego li ideja Mila Đukanovića. Đukanović je krivac za sve što se dešava. Obavijestili smo /potpredsjednika Vlade u ostavci i lidera pokreta URA/ Dritana Abazovića o svemu – poručio je Knežević.

On je istakao da Đukanović ne može ostati na funkciji predsjednika države i da treba tražiti prijevremene izbore za predsjednika.

Knežević je rekao da narodu neće zabranjivati da dolaze sa trobojkama na proteste.

– Mi smo sa tom zastavom izvojevali pobjedu. Јa se ponosim tim. Nećemo antisrpski narativ. Idemo sa krstovima i blokiraćemo saobraćajnice – zaključio je Knežević, javlja Srna.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender