25. 06. 2022.
Osumnjičeni za ubistvo srpske pjevačice pronađen obješen

Osumnjičeni za ubistvo srpske pjevačice pronađen obješen

Osumnjičeni za ubistvo srpske pjevačice pronađen obješen

Saša Marković bio je osumnjičen za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović.

Saša Marković bio je osumnjičen za ubistvo pjevačice Jelene Marjanović, a na današnjem ročištu se saznalo da je u okviru ovog postupka uzet njegov DNK dok je bio već mrtav.

Naime, Saša je nađen je obješen u svojoj kući krajem aprila. Zamjenik tužioca na današnjem ročištu je tvrdila da je uzet uzorak dok je on bio živ, međutim u naredbi za sprovođenje ove analize, što je i sudija potvrdila stoji da je uzorak DNK-a uzet u sali za obdukcije.

Njegovo tijelo pronađeno nakon što je iz državnog vrha najavljeno da će ubica biti uhapšen.

“Pronašle su ga komšije, ali ono što je indikativno jeste da je izvršio samoubistvo baš kad su iz vrha države najavili da će ovaj slučaj biti riješen ubrzo. U pitanju je kriminalac, od ranije dobro poznat policiji”, rekao je tada sagovornik blizak istrazi.

Podsjetimo, danas je u nastavku suđenja Zoranu Marjanoviću izvedena pisana dokumentacija kao dokaz koja ukazuje da je prije nego sto je on uhapšen za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović status osumnjičenih imalo najmanje 15 drugih muškaraca.

Sudsko vijeće je danas kao dokaz iznijelo dokumenta koja pokazuju kako su muškarcima čija su imena pročitana, u svojstvu osumnjičenih, uziman biološki materijal za DNK analizu, a među njima je i Marković.

Takođe, danas je u sudnici otkriveno da su u sklopu istrage detaljno uzeti dokazi, čak i presvlake iz jednog taksi vozila koje se do sada nije pominjalo, a kao dokaz su izvedeni i rezultati analize telefona Jelene Marjanović.

(MONDO/Kurir)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender