28. 06. 2022.
Konkurs u toku: Postani dio Vatrogasno-spasilačke brigade

Konkurs u toku: Postani dio Vatrogasno-spasilačke brigade

Konkurs u toku: Postani dio Vatrogasno-spasilačke brigade

Svi mladi, koji ispunjavaju opšte i posebne uslove mogu da se prijave za vatrogasca u banjalučkoj Vatrogasno-spasilačkoj brigadi.

Konkurs za prijem 15 pripravnika vatrogasaca u radni odnos na određeno vrijeme, sa srednjom stručnom spremom otvoren je do četvrtka, 17. februara.

Pripravnik vatrogasac će u toku pripravničkog staža sticati iskustvo u Odsjeku za poslove civilne zaštite i profesionalne teritorijalno vatrogasno-spasilačke jedinice radi sticanja uslova za polaganje stručnog ispita za vatrogasca.

Komandant Vatrogasno-spasilačke brigade Miroslav Malinić kazao je da je čast i velika odgovornost biti pripadnik Vatrogasno-spasilačke brigade.

-Radi se o spašavanju ljudskih života i materijalnih dobara. Svaki spašeni život je neprocjenjiv. Postani i ti dio Vatrogasno-spasilačke brigade. Prijavi se – poručio je Malinić.

Uz ispunjavanje opštih uslova, potrebno je da kandidati ispune posebne uslove propisane zakonskim odredbama, poput onih da nisu stariji od 25 godina, da imaju položen vozački ispit „B“ kategorije i dr.

Prijave na Javni konkurs dostavljaju se lično u Prijemnoj kancelariji Gradske uprave, ili putem pošte, na adresu: Gradska uprava Grada Banja Luka – Odsjek za razvoj lokalne samouprave i upravljanje ljudskim resursima, Trg srpskih vladara br. 1, Banja Luka. Informacije u vezi sa konkursom mogu se dobiti u ovom odsjeku putem telefona broj: 051/244-573, navode iz Gradske uprave.

Konkurs se može preuzeti OVDJE.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender