02. 07. 2022.

Banjalučanin osumnjičen da je zapalio automobil bivše djevojke

Željko K. (43) iz Banjaluke osumnjičen je da je juče zapalio automobil “fijat” u vlasništvu njegove bivše djevojke, potvrđeno je “Glasu Srpske”.

Iz Policijske uprave Banjaluka, navodeći inicijale osumnjičenog, saopšteno je da je vozilo zapaljeno oko 21.45 časova. Auto je bilo parkirano u Mojkovačkoj ulici.

– Prijavljeno je da je nepoznato lice upotrebom zapaljive tečnosti zapalilo vozilo “fijat”, koje je bilo parkirano na podrunjju Banjaluke. Operativnim radom identifikovan je Ž. K. iz Banjaluke kao izvršilac i on je uhapšen – rekli su u policiji.

Saznajemo da je Željko K. uhapšen jutros oko četiri časa te da je automobili najvjerovatnije posuo benzinom. Saznajemo i da je identifikovan na osnovu snimaka video nadzora s kamera u blizini mjesta paljevine. Osumnjičeni je pred policijom negirao umiješanost u ovo djelo.

Na vozilu je nastupila materijalna šteta ali na sreću niko nije povrijeđen. Vatru su ugasili pripadnci banjalučke Vatrogasne brigade, a u gašenju su učestvovala četiri vatrogasca sa jednim vozilom.

(Glas Srpske)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender