26. 06. 2022.

Đoković: Intervju za “Ekip” greška, kolege me povredile

Intervju koji sam dao za “Ekip”, kada sam bio pozitivan, bio je užasna greška i procena. Voleo bih da mogu da vratim vreme i da to ne uradim”, priznao je najbolji teniser svijeta Novak Đoković u nastavku intervjua za Bi-Bi-Si (BBC), koji je večeras emitovan za britansko područje.

“Uradio sam to iz nekoliko razloga. Prvo, jer poštujem “Ekip” kao jedan od najboljih sportskih medija na svetu. Frenk Ramera, novinar, je neko koga poznajem dugo i uvek sam imao odlican odnos sa njim”. Nisam želeo da ga izneverim. Da li je trebalo da budem više oprezen? Da li je trebalo da ga obavestim? Apsolutno”, rekao je Đoković.

Srpski teniser je rekao i da mu je bilo jako teško tokom “saslušanja u Melburnu” i otkrio da su ga posebno razočarale kolege.

“Osetio sam tu energiju, poglede mojih kolega, ljudi koji se nalaze u zgradi. Razumeo sam da imaju percepciju na osnovu onog što saznaju iz medija i ja nisam izašao javno jer sam rekao ranije da poštujem pravni postupak i Australijan open”, rekao je Đoković, javlja Tanjug.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender