28. 06. 2022.

Goca Tržan otkrila zašto je odustala od učešća na Beoviziji

Pjevačica Goca Tržan juče je iznenadila javnost svojom odlukom da odustane od učešća na Beoviziji, a tim povodom danas se zvanično i oglasila i otkrila razlog.

“Čovek mora da ume i da odustane. Kada je na to prinuđen, naravno, jer ja nisam neko ko odustaje”, rekla je s osmjehom Goca Tržan.

“Da budem vrlo jasna, bila sam spremna da se ozbiljno iscimam i da uradim sve da nastup bude baš onakav kakav sam želela, ali je to nažalost fizički nemoguće. Razgovarala sam sa urednicom na RTS-u i sa organizatorima takmičenja i hvala im što su imali razumevanja za ono što se trenutno dešava u mom životu. Zajedno smo došli do zaključka da je bolje da odustanem, jer drugačije ne bih mogla. Nema zle krvi i sve je okej”, naglasila je Goca na K1.

Sa osmjehom je kazala da je sve u redu i da nema razloga za brigu, jer ona vrijedno radi i to svakog vikenda, u svojoj novoj emisiji “Ako progovorim”.

“Emisija ‘Goca šou’ koju su ljudi zavoleli više liči na moje goste nego na mene. Želela sam da se oprobam i u formatu koji je dinamičniji i koji liči na mene. Volim izazove i emisija ‘Ako progovorim’, koja se uživo emituje svake subote i nedelje od 14 do 16 sati na K1, je emisija u kojoj ja aktivno učestvujem.

Ne ispitujem svoje goste šta o čemu misle, već i ja vrlo strastveno govorim šta mislim. Razgovaram iz svog ugla o temama koje čine naše živote. Glasno i jasno. Malo ćemo da vam bodemo prst u oko, malo ćemo da vas nerviramo, ali i da vas zabavimo… Sjajno je i to što usput i ja mnogo učim”, rekla je Goca Tržan.

Kada je riječ o njenim favoritima na izboru za Pjesmu Evrovizije, kazala je da ih ima troje.

“Mnogo mi se sviđa pesma Tijane Dapčević, male Zorje i pesma koju je za Naivu napisala Jelena iz grupe Zana”, otkrila je Goca danas prenosi Telegraf.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender