26. 06. 2022.

Milanović o “predizbornom asfaltu”: Zamislite da svaki pojedinac gradi šta mu padne na pamet

Ovo je jedinstven slučaj da se vrši asfaltiranje ulica bez dozvole institucije, u ovom slučaju Grada, a da predsjednik Skupštine grada brani taj čin, “divlju” gradnju i samim tim se zalaže za anarhiju, umjesto sistema.

Rekao je ovo šef Kluba odbornika PDP u Skupštini grada Banjaluka Dragan Milanović.

Milanović pita na šta bi društvo ličilo ako bi svako radio šta mu padne na pamet.

– Zamislite da svaka stranka pred bilo koje izbore asfaltira ulicu po svom izboru, svaki pojedinac gradi šta mu padne i gdje mu padne na pamet, svako da lično rješava komunalna ili infrastrukturna pitanja, ili da to sve prepustimo političkim strankama umjesto institucijama. Za to se očigledno zalaže SNSD i što je još gore, predsjednik Skupštine grada – istakao je Milanović.

On je dodao da SNSD očigledno ne zna ništa drugo da radi osim predizbornog asfalta, pa sada kada ne vrše apsolutnu vlast u Gradu, to radi na svoju ruku, što je potpuno nadrealno i nezamislivo da je ikome palo na pamet.

Podsjećamo, gradska inspekcija ustanovila je danas da se asfaltiranje puta u dijelu Ulice Koste Jarića izvodi bez dozvole Grada, zbog čega je naložila zabranu daljnjeg izvođenja ovih radova.

Nakon toga se oglasio predsjednik Skupštine grada Mladen Ilić.

– Neko je pokazao spremnost da taj projekat završi i taj problem riješi, a s druge strane imate nekoga ko isključivo radi političkog revanšizma zaustavlja ovakve stvari – istakao je Ilić, javlja Srpska info.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender