25. 06. 2022.

Đajić glasao: Pobjeda u 15 mjesnih zajednica značila bi uspjeh

Predsjednik Gradskog odbora SNSD-a Banjaluka Vlado Đajić ocijenio je danas da bi pobjeda SNSD-a na izborima za savjete u 15 od ukupno 57 mjesnih zajednica u Banjaluci značila uspjeh i konsolidaciju stranke.

Očekujem povjerenje građana u mene, u SNSD, u našu koaliciju i naravno u `Našu novu Banjaluku`”, rekao je Đajić novinarima na biračkom mjestu u Osnovnoj školi Petar Petrović Njegoš u banjalučkom naselju Obilićevo.

On je rekao da Banjalučani danas mogu da se odluče za članove savjeta mjesnih zajednica na listi koju je predložio SNSD zajedno sa koalicijom, koja je za razvoj Banjaluke, ili na listi čiji je predlagač PDP sa svojim koalicijom, a koja je “kako se moglo vidjeti unazad godinu dana za propast Banjaluke”, javlja Srna.

“Na prošlim izborima SNSD je osvojio 25 odsto glasova i pobjeda danas u 15 od ukupno 57 mjesnih zajednica bi značila uspjeh i konsolidaciju SNSD-a”, rekao je Đajić.

Građani Banjaluke danas biraju članove Savjeta mjesnih zajednica na mandat od četiri godine. Biraju se novi predstavnici u 57 banjalučkih mjesnih zajednica.

Biračka mjesta, njih 115, otvorena su do 17 časova.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender