20. 05. 2022.
Drinić: SNSD je stvarni gubitnik izbora, obmanjuju javnost

Drinić: SNSD je stvarni gubitnik izbora, obmanjuju javnost

Drinić: SNSD je stvarni gubitnik izbora, obmanjuju javnost

Potpredsjednik GrO PDP Nebojša Drinić je preko društvenih mreža poručio da je koalicija okupljena oko SNSD stvarni gubitnik izbora za savjete mjesnih zajednica.

U objavi je naveo da je koalicija okupljena oko SNSD ostala bez 14 mjesnih zajednica.

– Žao mi je što nisu naučili ništa od prošlih izbora kada je Dodik vrijeđao Banjalučane, prijetio im isključivanjem grijanja, blokiranjem investicija itd. Umjesto da je kao svaki normalan čovjek priznao i prihvatio realno stanje, on je obezvrijedio sve one koji su tada podržali gradonačelnika Stanivukovića – navedeno je u objavi.

Naglašeno je da nisu izvukli pouku iz proteklih lokalnih izbora.

Pouku nisu naučili, jer ponovo lažu i obmanjuju javnost, ali ono što je jedino realno i tačno jeste to da su oni veliki gubitnici izbora za savjete mjesnih zajednica, u odnosu na prethodne četiri godine.

Koalicija okupljena oko SNSD-a je danas ostala bez 14 mjesnih zajednica. I pored sve mašinerije, pritisaka, ucjena i kupovine glasova oni su izgubili, brod im polako tone, ali toga nisu ni svjesni.

Izgubili su danas, izgubiće  i 02. oktobra jer njihov jedini adut jeste prisila i kupovina koja im neće pomoći kod velike izlaznosti, narod to neće dopustiti i kazniće ih ponovo –zaključeno je u objavi, prenosi Srpska info. 

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender