21. 05. 2022.
Jezivo: Manijak pratio djevojčicu, ona ga nadmudrila (VIDEO)

Jezivo: Manijak pratio djevojčicu, ona ga nadmudrila (VIDEO)

Jezivo: Manijak pratio djevojčicu, ona ga nadmudrila (VIDEO)

JEZIV snimak objavljen na internetu prikazuje kako muškarac prati devetogodišnju djevojčicu kroz stambeni blok nakon što je počeo da je prati kad je izašla iz škole. Ipak, djevojčica je mudro postupila i uspjela da pobjegne.

Djevojčica koju su kasnije identifikovali kao devetogodišnju Varvaru, iz ruskog grada Stupina koji se nalazi u neposrednoj blizini Moskve, išla je iz škole kad je vidjela da je prati visoki muškarac.

Kako se vidi na snimku, školarka je čekala da joj otvore da uđe u stambeni blok, dok je muškarac čekao ispred zgrade pijre nego što je nastavio da je prati.

Sumnjajući kako nešto nije u redu, Varvara je odlučila da se sakrije u hodniku pokraj lifta prije nego što je napustila zgradu.

U međuvremenu, muškarac ju je pratio sve do lifta i na kamerama se jasno vidi da ju je tražio dok se pretvarao da čeka lift. Tada je krenuo prema izlazu, gdje je naletio opet na djevojčicu, ali ona je u tom trenutku već bila u društvu svog oca.

Taj muškarac pratio ju je od škole do naše zgrade. Pušio je i čekao je da ona izađe iz trgovine – rekla je Olga, majka djevojčice koja je istakla kako je slučajnost što je naletjela na svog oca ispred zgrade, javlja ViralTab.

– Bila je prava sreća što je naletjela na oca jer on inače nikad ne dođe kući u to doba – dodala je majka i ispričala kako je Varvara bila veoma uplašena.

Prema lokalnim medijima, muškarac je pacijent lokalne psihijatrijske bolnice i u međuvremenu ga je uhapsila policija, prenose agencije.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender