23. 05. 2022.
Dan dvojki: Kako god okrenete, danas je 22. 02. 2022.

Dan dvojki: Kako god okrenete, danas je 22. 02. 2022.

Dan dvojki: Kako god okrenete, danas je 22. 02. 2022.

Osim što je današnji datum palindrom, odnosno, čita se isto i sa lijeve i sa desne strane, numerolozi kažu da je simbolika 22. 02. 2022. harmonija, ljubav, intuicija, uviđavnost i razumijevanje.

Ovaj utorak je datum koji se dešava jednom u životu. Zahvaljujući brojevima koji se ponavljaju, on se u numerologiji smatra brojem anđela, ili brojem koji nosi određenu energiju ili univerzalnu poruku.

U ovom slučaju, značenje datuma 22.2.22. odnosi se na veze i okupljanje – ne samo u parovima jedan na jedan, već i među većim grupama i zajednicama.

Ako se prisjetite šta vam se dešavalo prije dvadeset dana (02. 02. 2022.) – koji je takođe prepun velike energije “dvojke”, možda ćete uspjeti da prepoznate do kakvih promjena je došlo u vašim partnerskim vezama ili međuljudskim odnosima.

Međutim, kako tvrde numerolozi, sada bi se moglo reći da je univerzum duplirao svoju energiju. Ovaj “Dan dvojki”, kako ga neki nazivaju, mogao bi da pokaže i našu duboko ukorijenjenu želju za ravnotežom i harmonijom sa drugima.

Ako ste u vezi, ta pozitivna promjena može biti i krajnje jednostavna, kao pomirenje, izvinjenje zbog pogrešnog postupka ili bar plan da zajedno izađete na večeru i ponovo rasplamsate strast. Ovaj 22. februar može biti i sjajan dan za prvi sastanak, kažu numerolozi, prenosi RTS.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender