23. 05. 2022.
Ulice i naselja bez struje i vode

Ulice i naselja bez struje i vode

Ulice i naselja bez struje i vode

Zbog radova na elektrodistributivnoj mreži u utorak 22. februara, planirana su privremena isključenja struje na području Banjaluke:

-od 9 do 14 časova dijelovi ulica: Palih boraca, Filipa Kljajića Fiće, Franca Šuberta i Božidara Adžije, kao i dio naselja Barlovci.

U slučaju loših vremenskih uslova radovi se odgađaju.

Obavještavamo vas da se u utorak, 22.02.2022. godine izvode radovi na cjevovodu u ulicama Novaka Pivaševića (Ada), Put srpskih branilaca (Zalužani) i Hilandarska (Priječani). Tokom izvođenja radova može doći do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača na navedenim lokacijama.

Radovi na vodovodnoj mreži koji se danas izvode u naselju Ramići će u periodu od 08:00 do 18:00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima naselja Ramići i Dragočaj.

U mjesnim zajednicama Donja Kola – Bukvalek, Krupa na Vrbasu i Ledenice danas se izvode radovi na sanaciji kvarova što može u periodu od 8,00 do 15,00 časova dovesti do privremenog prekida u vodosnabdijevanju potrošača u dijelovima navedenih mjesnih zajednica.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender