24. 05. 2022.
Kaže da je razvio sistem: Višestruki loto dobitnik otkriva trik

Kaže da je razvio sistem: Višestruki loto dobitnik otkriva trik

Kaže da je razvio sistem: Višestruki loto dobitnik otkriva trik

Šanse da postanete loto dobitnik su jedan prema 15.380.937 ili 0,0000065 odsto.

Ako igrate loto, najveća je vjerovatnoća da ćete pogoditi barem jedan broj ako izaberete broj 33, dok je najmanja šansa za to ako je vaš izbor broj 13, pokazuju mnoge analize izvučenih kombinacija u nekoliko desetina hiljada dosadašnjih izvlačenja u više međunarodnih lutrija.

Na međunarodnom nivou, najsrećniji loto brojevi su 6, 7, 33, 38, 40 i 49, budući da se u mnogim svetskim loto igrama pogađaju brojevi i do 50, pa i 80, piše 24sata.hr.

Broj 7 se može smatrati jednim od srećnih brojeva jer ima dugu reputaciju u zapadnoj kulturi koja ga povezuje sa srećom, dok s druge strane, najmanje srećnim smatra se broj 13, koji se u mnogim kulturama smatra zlom i nesrećom.

“Šanse da postanete loto dobitnik su jedan prema 15.380.937 ili 0,0000065 odsto. One se čak ne mogu mjeriti ni promilima, nego nečim manjim.

Statistički gledano, dobijanje sedmice je na samoj granici mogućeg”, istakao je jednom prilikom profesor Đorđe Dugošija. 

Ričard Lustig je jedini čovjek koji je sedam puta osvojio glavnu nagradu na lutriji od 1993. godine kada je počeo da dobija. On je objavio i knjigu koja čitaocima govori kako da povećaju šanse da dobiju na lutriji.

U knjizi tvrdi da je razvio sistem koji mu pomaže da redovno osvaja novac na lutriji, koju igra svakodnevno.

“Bile su mi potrebne godine uspjeha i grešaka kako bih stigao do tačke da mogu da igram igru sa znatno manje gubitaka i mnogo više pobjeda. Ukoliko ćete kupovati greb-greb srećke, kupujete po deset srećki iste igre u nizu. Osobe koje idu kroz život nadajući se da će imati sreće samo se zavaravaju”, izjavio je.

Lustig tvrdi da je njegov metod bolji od kupovine nasumičnih tiketa zato što omogućava eliminaciju gubitničkih tiketa i povećava šanse za dobijanje pobjedničkih, prenosi Mondo.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender