22. 05. 2022.
Đule iz “Van Goga” o teškom periodu svog života

Đule iz “Van Goga” o teškom periodu svog života

Đule iz “Van Goga” o teškom periodu svog života

Zvonimir Đukić Đule progovorio je o teškim periodima u životu, pandemiji virus korona, ali i porocima, koji su se uvijek vezivali za rokenrol.

Kako je frontmen rok sastava naveo, ni oni nisu ostali imuni na njih.

“Neumjereni u svemu smo i mi, nismo ni mi cvjećke, nevini u tome. Porok je svuda, ne za rokenrol, to je životn stil, stav i bunt. Seks, droga i rokenrol, poslije svega ostane samo rokenrol.

Gdje god se okreneš je porok, ali teskoba koja se dešava civilizacijski, nježnog i ranjivog čovjeka tjera na ovu ili onu stranu. Sve češće uzme čašicu i pije na gajbi, ko je cirkao na gajbi kad smo bili klinci, taj je bio pijanac.

To je pokazatelj da je kucnuo posljednji čas da izađemo svi da se družimo i da taj socijalni momenat ponovo vratimo u igru”, rekao je pjevač za medije.

Pandemija virus korona je mnogima bila jedna od najtežih životnih perioda, a Đule se osvrnuo na trenutke u kojima njemu nije bilo lako.

“Nikada nije bilo lako. Uvijek su tu bili neki izazovi, benzin na kante, rat, černobiljska kiša, sankcije… U muziku smo ušli sa željom da pobjegnemo od surove svakodnevice, nismo ostali nijemi na sve to, ali pandemija nas je globalno sve dotukla.

Najžalije mi je što smo izgubili dosta prijatelja, mnogo naših poštovanih kolega nije više sa nama, uvijek ćemo ih nositi i poruka: ‘Gdje god da si, anđele moj brate, neka nas tvoje oči čuvaju i prate’ je negde kao svjetlost sa zemlje upućena ka njima, učiniti te zvijezde na nebu vidljivima, govori u prilog tome da ih nećemo zaboraviti i da će uvijek biti tu za nas”, poručio je Đule, a zatim dodao:

“Pandemija nas je utihnula, promijenila nam je odnos prema životu. Iz svih tih loših situacije je došla neka vaspitna packa, da poštujemo jedni druge, budemo tolerantni, da znamo da priskočimo u pomoć ako nekome zatreba.

Ako ne budemo jedni prema drugima takvi, bojim se da ova civilizacija sljedeću platformu koju ima je aplikacija za sreću, onda je ljubav sto odsto zauvijek na smeću”.

(Telegraf)

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender