24. 05. 2022.
Kovačević: Znali smo da je Komšić lopov, a saznali smo i da je lažov

Kovačević: Znali smo da je Komšić lopov, a saznali smo i da je lažov

Kovačević: Znali smo da je Komšić lopov, a saznali smo i da je lažov

Savjetnik srpskog člana Predsjedništva BiH Radovan Kovačević izjavio je da se do sada znalo da je “Željko Komšić lopov s obzirom da je Hrvatima ukrao mjesto u Predsjedništvu BiH”.

Danas se saznalo i da je lažov s obzirom da je ne trepnuvši slagao da je Milorad Dodik rekao da sada postoje dvije nove države na teritoriji Ukrajine, iako je on potpuno jasno rekao da je činjenica da je Rusija priznala dvije nove države na teritoriji Ukrajine, dodao je Kovačević.

Kovačević je naglasio da sve što je danas Milorad Dodik tražio jeste da Predsjedništvo BiH raspravlja i zauzme stav BiH o aktuelnim dešavanjima u Ukrajini, a ne da se ta tema privatizuje od druga dva člana Predsjedništva i njima podređenih.

On je dodao da su druga dva člana Predsjedništva to odbila iz razloga što oni žele da se nastavi sa protivustavnim i protivzakonitim ponašanjem o ovom pitanju.

Ono što je Željko Komšić isto tako izmislio ili umislio jeste da Milorad Dodik ostvaruje bilo kakav plan i bilo kakav dogovor sa Ruskom Federacijom. Tako nešto aposlutno ne postoji i krajnje su zlonamjerni i neodgovnorni svi oni ljudi koji pokušavaju da prave bilo kakve paralele između situacije u Ukrajini i situacije u BiH – naglasio je Kovačević.

On je ponovio da se Milorad Dodik i Republika Srpska zalažu isključivo za mir, za poštovanje Ustava BiH i Dejtonskog sporazuma.

-To što Željko Komšić, Bakir Izetbegović i ostali žele da se nastavi sa kršenjem Ustava i Dejtonskog sporazuma je potpuno jedna druga priča i neće dovesti do bilo čega dobrog za BiH – konstatovao je Kovačević, javlja Srna.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender