19. 05. 2022.

Samohranoj majci troje djece iz Glamoča potrebna pomoć

Samohranoj majci troje djece iz Glamoča potrebna pomoć

Samohranoj majci troje djece u Glamoču Danijeli Lovrić, kojoj je nevjenčani suprug poginuo u saobraćajnoj nesreći, potrebna je pomoć dobrih ljudi u rješavanju stambenog pitanja.

Predsjednik Udruženja “Runolist” iz Glamoča Jelka Vranješ, koja je pokrenula humanitarnu akciju prikupljanja novca za ovu porodicu, rekla je Srni da oni žive u neuslovnoj kući 12 kilometara od Glamoča, što predstavlja problem zbog udaljenosti od škole, bolnice i prodavnice.

Vranješeva je istakla da porodica živi u kući koja je u veoma lošem stanju budući da krov prokišnjava, nema vode ni kupatila, a i namještaj je vrlo skroman tako da su uslovi za malu djecu i samohranu majku jako teški.

Ona je navela da, osim toga što je Danijela živjela u vanbračnoj zajednici sa pokojnim Jevtom Stojančevićem, za kuću u kojoj trenutno žive nisu riješeni imovinskopravni odnosi, pa je jedino rješenje kupovina stana u Glamoču za četvoročlanu porodicu.

“Jedino primanje koje imaju je dječiji doplatak. Odlučili smo da preuzmemo na sebe da im pomognemo. Naše udruženje prikuplja novac kojim bi kasnije Danijela mogla da kupi stan, a u Glamoču stanovi nisu skupi. Ponudu smo već dobili za jedan stan koji je potpuno namješten čija je vrijednost 36.000 KM”, rekla je Vranješeva.

Ona je pozvala sve ljude dobrog srca da pomognu ovoj samohranoj majci i njenoj maloljetnoj djeci da konačno dobiju krov nad glavom, srećno i bezbrižno djetinjstvo.

Sredstva se mogu uplatiti na račun Udruženja “Runolist” sa naznakom “za pomoć Danijeli Lovrić”.

Iz inostranstva sredstva se mogu uplatiti na račun: Inteza Sanpaolo banka BiH, SWIFT: UPBKBA22, Obala Kulina bana 9A, IBAN: BA391544802011355113.

Uplate iz BiH vrše se na transakcioni broj: 1544802011355113.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender