24. 05. 2022.
Uhapšeno lice sa Sokoca, nađeno 17 kilograma marihuane

Uhapšeno lice sa Sokoca, nađeno 17 kilograma marihuane

Uhapšeno lice sa Sokoca, nađeno 17 kilograma marihuane

Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo uhapsili su na Sokocu lice sa područja ove opštine čiji su inicijali M.B, kod kojeg je pronađeno 17 kilograma marihuane, 96 metaka i ukradeni auto-dijelovi.

Pripadnici ove policijske uprave juče su izvršili pretrese na osnovu operativnih saznanja da se u kući koju koristi M.B. nalaze droga i predmeti koji potiču iz teške krađe.

Tom prilikom pronašli su 16 paketa sa sadržajem suve zelene materije koja podsjeća na marihuanu ukupne mase 17 kilograma, šest procesora iz automobila i 96 metaka kalibra 7,62 milimetra, saopšteno je iz Policijske uprave Istočno Sarajevo.

Pretresi su izvršeni na još sedam lokacija na području Sokoca kod lica koja se dovode u vezu sa izvršenjem krivičnih djela, a riječ je o licima čiji su inicijali B.S, L.M. i S.S.

Kod L.M. je pronađeno pet procesora iz putničkih automobila.

Nakon kriminalističke obrade protiv M.B. će Okružnom javnom tužilaštvu u Istočnom Sarajevu biti dostavljen izvještaj o izvršenim krivičnim djelima neovlaštena prozvodnja i promet droge, nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija i prikrivanje, javlja Srna.

Za licima B.S, L.M. i S.S. se još traga.

U toku su aktivnosti na pronalasku navedenih i dokumentovanju predmeta.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender