20. 05. 2022.
Obradović: Da odigramo dobar meč sa Lijetkabelisom

Obradović: Da odigramo dobar meč sa Lijetkabelisom

Obradović: Da odigramo dobar meč sa Lijetkabelisom

Trener košarkaša Partizana Željko Obradović rekao je da njegov tim protiv Lijetkabelisa u Evrokupu mora da da energiju i odigra jednu dobru utakmicu.

Јutro nakon pobjede protiv Crvene zvezde, crno-bijeli su krenuli put Litvanije, gdje ih sutra od 18 časova očekuje utakmica 14. kola Evrokupa protiv Lijetkabelisa.

– Imamo iskustvo igranja na ovaj način, 48 časova poslije odigrane utakmice i to nije nešto čega se rado sjećamo. Igrali smo izvanrednu utakmicu protiv Hamburga, a onda dva dana nakon toga protiv Mege veoma slabo. Falilo je energije i to je ono o čemu ćemo razgovarati sa igračima večeras na treningu. Da razmislimo ko su oni koji bi trebalo da počnu meč i da daju energiju da se odigra ponovo jedna dobra utakmica – rekao je Obradović za klupski sajt.

U prvoj utakmici protiv istog rivala, Partizan je 17. novembra u Beogradu ostvario pobjedu rezultatom 84:77.

– Ekipa Lijetkabelisa je igrala veoma dobro protiv nas u Beogradu. Oni su tim koji ima izvanredne šutere za tri poena, veoma pametno igraju u napadu, koriste taj kvalitet da su šuterska ekipa. Sem Gagića kada igra na petici, svi ostali visoki igrači šutiraju za tri poena. Taj segment igre treba da odlučimo, kako ćemo braniti njihovu “pik end pop” igru. To je nešto što je veoma važno – poručio je Obradović.

Bek Partizana Kevin Panter rekao je da tim očekuje važan duel.

– Pred nama je važna utakmica i nemamo vremena za umor, već moramo da se pobrinemo da ostvarimo važnu pobjedu. U poređenju sa utakmicom protiv Lietkabelisa u novembru. Nemamo drugačiji tim, ali definitivno igramo drugačije, tako da će to biti drugačija utakmica gdje ćemo biti mnogo agresivniji, kakvi smo bili i u posljednjih nekoliko utakmica. Ključ za pobjedu biće timska igra, pridržavanje plana utakmice, fokus tokom svih 40 minuta i čvrsta igra – istakao je Panter, javlja Tanjug.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender