19. 05. 2022.
Vulin: Srbija danas brine o svim Srbima gdje god oni žive

Vulin: Srbija danas brine o svim Srbima gdje god oni žive

Vulin: Srbija danas brine o svim Srbima gdje god oni žive

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin sastao se danas sa predstavnicima „Otadžbinskog pokreta – dok žive Krajišnici živeće i Krajina” i poručio da Srbija koju vodi predsjednik Aleksandar Vučić vodi nezavisnu i samostalnu politiku koja je u skladu sa tradicijom srpskog naroda i interesima Srba gde god da žive.

”Srbija, zahvaljujući predsedniku Aleksandru Vučiću, koji je jedini samostalni lider na Balkanu i u Evropi, vodi suverenu i nezavisnu politiku. Srbija danas brine o svim Srbima gde god oni da žive i nikada više neće dozvoliti da se ponove Jasenovac, Jadovno i Oluja”, rekao je ministar Vulin.

Naglasio je da je nasušna potreba Srba da budu jedinstven politički narod koji o ključnim pitanjima od nacionalnog interesa misli na isti način.

Vulin je kazao da Srbija nikada više neće dozvoliti i nemo posmatrati kako se Srbi proteruju sa svojih vjekovnih ognjišta.

”Srbija pod vođstvom Aleksandra Vučića više nikada neće dopustiti da nam se desi neka nova Oluja, neki novi 17. mart”, naglasio je Vulin.

Dodao je da Srbija, koju vodi predsjednik Aleksandar Vučić, neće dozvoliti da se od Srba prave izbjeglice niti da se Srbi proganjaju, muče, proteruju i zverski ubijaju.

”Dragi moji Krajišnici, Srbija je vaša jedina domovina koja vas iskreno voli. Uvek ćete u svojoj Srbiji imati razumevanje, pomoć i podršku, ovo je vaša zemlja koju ste oplemenili svojim običajima, tradicijom i kulturom donetom sa svojih ognjišta”, poručio je ministar.

Pedstavnici „Otadžbinskog pokreta – dok žive Krajišnici živeće i Krajina” uručili su Vulinu svoje najviše priznanje u znak zahvalnosti za uporan i posvećen rad na jačanju i snaženju veza između svih Srba sa svojom maticom Srbijom, javlja Srna.

Microsoft napušta Windows Defender
Microsoft napušta Windows Defender